Artquake presenteert eindvoorstelling Bootcamp

27 juli 2017 om 00:00 Activiteiten

Aan de inhoud van de voorstelling is door de jongeren zelf invulling gegeven, elk jaar kiezen zij hier een maatschappelijk thema voor. Kaarten zijn verkrijgbaar voor 10 euro in de voorverkoop; 12 euro aan de deur. De voorstelling begint om 20:00 uur.

De voorstelling bestaat uit een mix van dans, zang, theater en andere kunstvormen. Tijdens de twee weken hebben de jongeren van verschillende docenten lessen gehad en elementen hiervan komen terug in de voorstelling.

Bootcamp vindt dit jaar plaats tussen 26 juli en 11 augustus en is een samenwerking tussen Artquake, Pier K, De Meerse en 7 Stages. Ook is een groep Nederlandse jongeren van 12 juni tot en met 16 juli naar Amerika geweest om daar deel te nemen aan een vergelijkbaar project.

Onder de naam Artquake breidt Podium Duycker het aanbod voor middelbare scholieren in Haarlemmermeer verder uit. Artquake staat voor talentontwikkeling, productiehuis waar open podia, talentenwedstrijden, uitwisselingsprogramma's, bootcamps, masterclasses, showcases, feesten, muziek, dans, theater en kunst worden georganiseerd. Succesvolle terugkerende projecten zijn onder andere Bootcamp, Drop In! en Show 'm! Voor meer informatie kijk op: www.artquake.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie