Culturele Uitmarkt Nieuwkoop

18 augustus 2017 om 00:00 Nieuws

Op zaterdag 2 september aanstaande, van 16.00 uur tot 19.00 uur, zijn de culturele organisaties van Nieuwkoop gastheer tijdens een inspirerende Uitmarkt in Theater Kaleidoskoop.

Burgemeester Frans Buijserd verricht om 16.15 uur de opening van deze gloednieuwe happening. Daarna zullen Culturele Vereniging 't Reghthuys, Stichting Kamermuziek Nieuwkoop, Theater Kaleidoskoop, Stichting Muziektent Nieuwkoop, Muziekvereniging Eensgezind en Musicalvereniging Eigenwijs hun aanbod voor het komende seizoen presenteren.

De diverse deelnemende culturele instellingen bieden een gevarieerd programma met previews van te verwachten films, concerten of andere activiteiten. Hun medewerkers staan klaar om informatie te verstrekken of vragen te beantwoorden. Het evenement wordt muzikaal en theatraal omlijst door een keur aan artiesten. Zo treedt zangeres Lenny Kuhr voor u op, net als bluesband Out of the Blue en singer-songwriter en rocktalent Robin Haijes. De Ierse band Fiddler's Green trakteert op balladen en drankliederen, David Kuyken bespeelt de marimba en toneelgroep De Plankenridders verrast u met een sketch. En natuurlijk zijn er heerlijke hapjes en drankjes.

Graag tot 2 september in Kaleidoskoop!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie