28 augustus 2017 om 00:00 Activiteiten

Beste redactie,

Willen jullie s.v.p. bijgevoegde tekst, heel graag met een van de foto's,

de aankomende week (week 35) in jullie krant plaatsen?

Alvast bedankt!

Vriendelijke groeten,

Rian en Berry Kok

The Shack

06 25047557

Guy Verlinde & The Houserockers (BE)

Topband uit België op de zondagmiddag

Volmondig ja…..was het antwoord toen de drukbezette muzikant Guy Verlinde uit België vroeg of hij weer mocht komen spelen in The Shack. Door zijn overvolle agenda staat dit optreden al maanden vast. Vol trots presenteert The Shack dan ook op zondagmiddag 3 september: Guy Verlinde met zijn band The Houserockers. Deze sympathieke Belg is naast 'n fántástisch muzikant/zanger, een meester op de slide-guitar, ook een ras entertainer!!

Een high energy show, met alle elementen van een old school wilde blues show, zoals werd gespeeld in de Chicago blues clubs, gecombineerd met een hedendaagse trash & garage approach. Waanzinnig lekkere rauwe blues en opzwepende boogies warbij stilstaan geen optie is. Geïnspireerd op de unieke sound van Hound Dog Taylor en gespeeld met 2 gitaren en drum. Guy speelt deze middag met misschien wel de allerbeste gitarist van Nederland: Richard van Bergen op de rhythm guitar en met klasse drummer Erik "King Berik" Heirman. Een moddervette aanrader deze band die The Shack, zondag a.s. in vuur en vlam gaat zetten!

Voor in de agenda:

Zondag 10 september gaan we weer even terug naar het Woodstock tijdperk met de band MoonYard. De MoonYard sound van het eigen werk vloeit prachtig over in de covers van o.a. The Band, The Allman Brothers, Jackson Browne, Bob Dylan, Tom Petty.

Een waanzinnig goeie band waarbij de energie van het podium spat!

Zondag 17 september: Ruben Hoeke 25 years on tour, en dit feestje viert hij o.a. in The Shack met Ruben Hoeke Band én met zijn allereerste band "Blues On The Road" Zin in een onvervalste middag vette Rock, Soul, Pop, zompige Boogie en stampende Rhythm & Blues van een van Nederlands beste gitaristen? Kom dan dit jubileum meevieren in The Shack!

Dilana Smith

Dilana Smith (USA/SA) is naast een onvervalste rockster, een gewéldige zangeres en ook als entertainer is ze een topper! Een optreden van deze rockchick en haar fantastische band, is een waar spektakel! Ze deed ze het voorprogramma voor wereldberoemde acts als Aerosmith, Motorhead, Joe Cocker en Beth Hart. En op vrijdag 22 september staat ze mét band op het podium van The Shack.

Wil je hierbij zijn, dan kun je reserveren. Stuur een mail naar info@the-shack.info

The Shack is geopend op zondag 3 september vanaf 15.00 uur. Guy Verlinde & The Houserockers beginnen om 16.00 uur, entree 10,00

Voor alle info en openingsdagen/tijden ga je naar www.the-shack.info Adres: The Shack, Schipholdijk 253b, 1438 AC Oude Meer.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie