Officiële opening VVV-locatie Hoofddorp

29 augustus 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

HOOFDDORP De VVV-locatie bij Boekhandel Stevens in Hoofddorp wordt zaterdag 2 september om 11.00 uur officieel geopend. Haarlemmermeer is dan een informatiepunt voor

inwoners, bezoekers en toeristen rijker.

Wethouder EZ en citymarketing, Adam Elzakalai: "Vanuit citymarketingoogpunt wilden we graag een informatiepunt voor onze inwoners, bezoekers en toeristen. Boekhandel Stevens is geselecteerd om dit servicepunt te faciliteren. En daar ben ik erg blij mee. Natuurlijk krijgen mensen ook informatie in hotels of via websites, maar het fysieke punt brengt alle bezienswaardigheden en mooie routes om te fietsen of wandelen bij elkaar. Daarnaast was er behoefte vanuit de doelgroep voor een informatiepunt. Ik vind het een aanwinst voor onze mooie polder."

Er is gekozen voor Hoofddorp voor de VVV-locatie, omdat Hoofddorp de meest centrale kern is, en Hoofddorp Winkelstad al een grote aantrekkingskracht heeft op bezoekers van buitenaf. Daarnaast is het goed bereikbaar met de auto, fiets of het OV vanuit de hotels in de omgeving of voor bezoekers.

Haarlemmermeer trekt ruim een miljoen unieke bezoekers van buitenaf per jaar. De meeste mensen komen vanuit Amsterdam of de nabije omgeving daarvan.

Bij de VVV-locatie wordt een deel van het VVV-formule-assortiment aangeboden zoals toeristische informatie (plattegronden, gidsen, routes) en de verkoop van diverse bonnen (VVV Cadeaubon, VVV Dinercheque en VVV Lekkerweg).

De opening van de VVV-locatie valt samen met de heropening van de vernieuwde boekhandel van Stevens.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie