Hoofddorpers Wereldkampioen Hiphop

29 augustus 2017 om 00:00 Sport

Van 24 tot 27 augustus in Glasgow is het duo Sienna van der Veld en Cayleigh Rademaker Wereldkampioen geworden in de categorie Under10 op het WK van UDO.

Het is deze dansers gelukt om, na het behalen van diverse winsten in de landelijke kwalificatiewedstrijden, bij het NK en EK, de wereldtitel te veroveren in hun categorie.

En er zijn nog meer topprestaties neergezet door dansers van dansstudio All Stylez uit Hoofddorp. Ook Dante Fedee en A.S. Crew kwamen in actie tijdens het WK en wisten beide een podium plaats te bemachtigen. Dante 7e plaats in de categorie solo Under14 en dansgroep A.S. Crew behaalde ook een mooie 7e plaats in categorie crews Under14.

Ouders van A.S. Crew gingen ook samen het podium op als crew: Ohana79. Ze hebben goed gedanst in de categorie parentcrew. Helaas vielen ze niet in de prijzen.

'Het was zeker geen gemakkelijke strijd', kijkt Rachel terug. 'Elke ronde zag je deze dansers groeien en de chemie was tot achter in de zaal voelbaar. Echt een mooi moment! Toen de dansers van A.S. Crew, Dante Fedee en duo Sienna van der Veld en Cayleigh Rademaker hoorden dat ze bij de beste 7 zaten, was het al een gekkenhuis. Huilen, schreeuwen en lachen van blijdschap en geluk. Ik ben mega trots op alle dansers en het behaalde resultaat'

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie