Saar aan Huis opent vestiging regio Haarlemmermeer

29 augustus 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Op 1 september gaat Saar aan Huis van start in regio Haarlemmermeer. Saar aan Huis is een organisatie die ouderen allerlei vormen van hulp biedt om zo aangenaam en onbezorgd mogelijk thuis te kunnen blijven wonen.

Saar aan Huis is een franchise-organisatie met inmiddels achttien vestigingen verspreid over Nederland.

Saar aan Huis is ruim drie en half jaar geleden gestart in de omgeving van Haarlem. Sindsdien hebben vele ouderen de hulp in geroepen van een Saar. Het kan gaan om licht huishoudelijk werk, persoonlijke verzorging, begeleiding bij doktersbezoek, maar ook om een spelletje te doen of te helpen bij de administratie.

Saar aan Huis, de naam is een knipoog naar het oude tv-programma Swiebertje waarin Juffrouw Saartje de hulp van de burgemeester is, regelt betrouwbare en persoonlijke hulp.

Ouderen krijgen altijd hulp van dezelfde 'Saar' die ze zelf uit een bestand van verzorgers kunnen kiezen.

Directeur Sabine Blom van Assendelft: 'Alle Saars zijn deskundig, goed opgeleid, Nederlandstalig en woonachtig in de regio. Iedereen is uitvoerig gescreend. Onze Saars zijn bijna allemaal vrouwen van 40 jaar en ouder die graag maatschappelijk actief en nuttig willen zijn.'

Vestigingsmanager Margot Lutz : 'Ouderen en zorg is een actueel thema. Ouderen blijven langer thuis wonen. Velen willen en kunnen dat ook, maar wat extra hulp is daarbij nodig. Vaak kan die geleverd worden door kinderen of vrienden, maar dat lukt niet altijd omdat die werken of ver weg wonen. Dan biedt Saar aan Huis een oplossing.'

Margot Lutz is verantwoordelijk voor Saar aan Huis regio Haarlemmermeer waaronder ook Lisse, Hillegom en Teylingen. Zij wil graag een bijdrage leveren aan het welzijn van ouderen met hoogwaardige en persoonlijke ondersteuning.

De vergoeding voor een Saar bedraagt € 23,00 per gewerkt uur all-in. Dit is inclusief vakantiegeld, bemiddelingskosten en BTW. Voor avond- en weekenduren wordt een toeslag berekend. De vergoeding kan worden betaald uit het Persoons Gebonden Budget (PGB).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Saar aan Huis Haarlemmermeer:

T : 06-10563574 ;

E : margot@saaraanhuis.nl

facebook: www.facebook.com/saaraanhuis.

twitter : @saaraanhuis

Of kijk op onze website: www.saaraanhuis.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie