30 augustus 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

PERSBERICHT

Wordt Jennemie uit Hoofddorp het nieuwe Koffermeisje van Postcode Loterij Miljoenenjacht?

Amsterdam, 29 augustus 2017- Goed nieuws voor de 21-jarige Jennemie Boateng uit Hoofddorp! Zij is door naar de volgende ronde om het nieuwe Koffermeisje van Miljoenenjacht te worden. In totaal meldden maar liefst 168 kandidaten zich aan middels een persoonlijke video op de website www.koffermeisje.nl http://www.koffermeisje.nl. Maar liefst 1.265 mensen stemden op Jennemie wat haar een plek in de Top 26 oplevert. Daarmee maakt Jennemie kans om volgend jaar één van de 26 gouden koffertjes te dragen tijdens Postcode Loterij Miljoenenjacht.

Samen met 25 andere meiden neemt Jennemie Boateng op woensdag 30 augustus deel aan de selectiedag in Amsterdam. Daar zal een vakjury bestaande uit Lucia Marthas (oprichtster van de gelijknamige dansacademie), Zoey Ivory (voormalig Koffermeisje en huidig Miss Nederland) en stylist Fred van Leer de vijf beste dames selecteren.

Jennemie heeft goede hoop in de top-5 te belanden: "Ik hou van dansen, performen en ik ben net afgestuurd aan mijn dansopleiding. Ik ben spontaan en totaal niet verlegen. Als Koffermeisje zal ik de mensen verblijden met mijn glimlach!"

Over de wedstrijd

Sinds de start van Postcode Loterij Miljoenenjacht zijn de 26 Koffermeisjes het herkenbare middelpunt van de spelshow op RTL 4. Nu het programma plek heeft voor een nieuw Koffermeisje, gaat een jury met behulp van het publiek op zoek naar de perfecte kandidaat.

Van 14 tot en met 25 augustus kon het publiek stemmen op zijn of haar favoriete kandidaat via www.koffermeisje.nl http://www.koffermeisje.nl. Tijdens de selectiedag bepaalt de vakjury vervolgens welke vijf finalisten overblijven. Elk van hen gaat tijdens één van de afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht dit najaar meedraaien als Koffermeisje. Na de laatste uitzending op 8 oktober kan het publiek stemmen op één van de vijf finalisten. De winnares zien we terug in het goud tijdens het volgende seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht in het voorjaar van 2018.

Over de jury

Lucia Marthas (61) is danspedagoge, choreograaf en oprichtster van de Dansacademie Lucia Marthas, sinds 2013 Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Lucia leverde een belangrijke bijdrage aan uiteenlopende showprogramma's op de Nederlandse televisie en is al sinds het begin van Postcode Loterij Miljoenenjacht de ‘strenge, doch rechtvaardige moeder aller Koffermeisjes'.     

Voordat zij werd gekroond tot Miss Nederland 2016 was Zoey Ivory (24) uit Almere koffermeisje bij Postcode Loterij Miljoenenjacht. Vaste kijkers herkennen haar als het meisje van koffer 4 en koffer 9. In januari vertegenwoordigde zij ons land op de Miss Universe-verkiezing op de Filipijnen. Vanaf september is zij één van de deelnemers aan het RTL 4-programma Dance Dance Dance.

Fred van Leer (41) uit Rotterdam verzorgt vanaf zijn 25e de styling bij tv-programma's, tijdschriften, shows en artiesten. Sinds 2009 werkte hij aan diverse tv-programma's (o.a. Dames In De Dop, RTL Boulevard, Shopping Queens) en was hij drie seizoenen lang coach van de deelneemsters aan Holland's Next Topmodel.

Postcode Loterij Miljoenenjacht wordt geproduceerd door Endemol Shine en uitgezonden bij RTL 4. Het programma is vanaf zondag 10 september om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

EINDE PERSBERICHT

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal:

Afdeling Communicatie Postcode Loterij

Tel. 020 57 37 677

pers@postcodeloterij.nl

Volg het laatste nieuws over de Postcode Loterij via Twitter @Postcode_Pers https://twitter.com/Postcode_Pers

Beeldmateriaal:

Helemaal onderaan dit bericht vindt u een link naar een foto van de kandidate. Dit beeldmateriaal is rechtenvrij voor publicitaire doeleinden te gebruiken.

Fotobijschrift:

Jennemie Boateng uit Hoofddorp is door naar de volgende ronde om het nieuwe Koffermeisje van Postcode Loterij Miljoenenjacht te worden.

Postcode Loterij Miljoenenjacht

Tijdens Postcode Loterij Miljoenenjacht gaan 500 aanwezigen met elkaar de strijd aan om de miljoenen. Na vier spannende spelrondes per show blijft uiteindelijk één finalist over. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot vijf miljoen euro.  Postcode Loterij Miljoenenjacht is vanaf zondag 10 september om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bijlagen:

- Jennemie.jpeg http://www.persdesk.nl/?page=persdesk/bijlage&code=8b33b4d99e

Aanpassen opt-in instellingen via PersDesk.nl http://www.persdesk.nl/?page=persdesk/optin&code=cfa380ff33

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie