Kom naar de Open Dag van de Landyn

1 september 2017 om 00:00 Nieuws

Komende zaterdag 9 september is er tussen 12.00 en 16.00 uur een Open Dag op de Landyn. Dit is een biologisch tuinbouwbedrijf en zorgboerderij in Zwaanshoek. Graag laten we u dan alle facetten van ons bedrijf zien: van alle groenten die we op biologische wijze telen, tot aan zorgboerderij, verhuur en andere activiteiten. Hierbij willen we uw zintuigen prikkelen door te laten ruiken, proeven en doen.

Naast de tuinderij met kas, permacultuur-tuin en kruidentuin, hebben we ook een boerderijwinkel. Daarnaast verzorgen we boerderij-educatie, cursussen biologisch tuinieren, workshop boeren-high tea en activiteiten voor kinderen, waaronder een workshop wol vilten.

Boven in de schuur is een gezellige huiskamer, met keuken, voor activiteiten en verhuur beschikbaar.

Op de Open Dag staan onze medewerkers voor u klaar om uitleg over het bedrijf te geven, met kleine rondleidingen over de tuin. Koffie, thee, en lekkere hapjes en drankjes hebben we natuurlijk ook. Plus lekkere boerenlunch-hapjes, verzorgd door de KeukenBarron. Verder kunt u kennismaken met het werk van een imker, het maken van quilts, uitleg over gezonde voedingssupplementen, is er een wijnproeverij en een expositie van schilderijen.

Voor kinderen hebben we een kleine workshop wol vilten en laten we zien wat wij allemaal met de wol van onze schapen doen. Daarnaast een puzzeltocht en ritjes over het land in een kar achter onze "antieke" tractor (ook voor volwassenen).

Onze boerderijwinkel is gewoon open. In onze knusse winkel verkopen we groenten van eigen teelt, eieren, fruit, honing, streekproducten (waaronder kaas en champignons) en een groot assortiment aan biologische voedingswaren, naast sappen en wijn.

Parkeren van de auto kan op het "oude terrein" van de Landyn (ter hoogte van Spieringweg 1192). Dit is ongeveer 5 minuten lopen van het nieuwe bedrijf. Met borden zal de route worden aangegeven. De open dag is op het nieuwe terrein, aan de Spieringweg 1228, Zwaanshoek.

Voor meer informatie kunt u ons bellen of mailen (tel. 0252-522142 / mail: delandyn.zwaanshoek@gmail.com).

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie