Oktoberfest in Zandvoort op 23 september.

17 september 2017 om 00:00 Nieuws

Oktoberfest in Zandvoort op 23 september.

De afsluiting van de zomerfestivals in Zandvoort is misschien wel het grootste feest van het seizoen. Tenminste, voor de mensen die van echte feestmuziek houden in de trant van traditionele blaasmuziek, Schlager maar ook popsongs in een oktoberfest jasje, inhaken, dansen, polonaise en meezingen van Nederlandse en Duitstalige muziek.

De voorgaande jaren is het Oktoberfest een ware happening geweest in het Zandvoortse waar inwoners en toeristen (vooral de Duitse) enorm veel plezier aan beleefden. Reden genoeg om wederom de band van vorig jaar weer uit te nodigen. Die Männer is een band die jaren geleden samengesteld is uit de beste muzikanten van dit genre muziek en is inmiddels zo succesvol dat zij de grote festivals in Nederland, België en Duitsland plat spelen. De band noemt zichzelf dan ook 'de beste Duitse band uit Limburg'. De band staat hun mannetje met leuke eigengereide muziekarrangementen, verrassende melodieën, en/of de laatste hits in een eigen jasje. Of, zoals zij zelf zeggen: 'de een noemt het popmuziek met een Tiroler sausje, de ander noemt het Tirolermuziek met een pop-sausje maar wij noemen het Oberkrainer-Power-Pop.' De band bestaat uit: Paul Huijnen - Digitale Accordeon, Keytar, bass, & koorzang; Frans van Libergen - Toetsen, basgitaar, Keytar, show & zang; Otto Tuasuun - Gitarist, Steal guitar & koorzang; Patrick Eijdems - Drumz, extra ballen & koorzang; Math Rademackers - Leadzang, akoestische gitaar, Ukelele & Kazopet.

Het belooft een geweldig feest te worden met Die Männer, aangevuld met de feestelijke mixen van DJ Wim Wil Wel. De (bier) taps zijn 18:30 uur geopend, de lange tafels staan klaar en de organisatie is er alles aan gelegen om een fantastisch Oktoberfest neer te zetten. Natuurlijk zien zij ook graag dat iedereen in gepaste kleding komt zoals Dirndl und Lederhosen en mocht het onverhoopt iets minder warm zijn, brengt een ski-jack uitkomst.

Zaterdag 23 september, Raadhuisplein in het centrum van Zandvoort.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie