Een totale en andere behandelmethode

21 september 2017 om 00:00 Zakelijk

ADVERTORIAL

HOOFDDORP Mijn naam is Henk Jan Biemond en ben als Manueel Therapeut E.S. werkzaam in mijn praktijk gevestigd in Medisch Centrum Toolenburg in Hoofddorp.

NOOIT GEÏSOLEERD Manuele Therapie E.S. is een manuele geneeswijze die nog niet zo heel erg bekend is maar die uitermate geschikt is voor klachten aan het bewegingsapparaat, waarvan de oorzaak niet direct te vinden is. In de Manuele Therapie E.S. wordt er vanuit gegaan dat lichamelijke klachten vrijwel nooit geïsoleerd voorkomen maar dat er altijd meerdere gewrichten betrokken zijn bij de oorzaak van uw klacht. Tijdens de behandeling, die minimaal een uur duurt, wordt de kwaliteit van bewegen van vrijwel alle gewrichten van het lichaam onderzocht en behandeld. Dit gebeurt middels zachte maar zeer effectieve mobilisatie technieken. Er wordt in de Manuele Therapie E.S. niet gemanipuleerd, ofwel 'gekraakt'. Dit maakt deze therapie tot een volstrekt veilige methode voor jong en oud.

Ik zie veel mensen die al diverse andere therapieën hebben geprobeerd maar toch niet geheel van hun klachten afkomen. Meestal zijn deze mensen na enkele behandelingen Manuele Therapie E.S. geheel of gedeeltelijk van hun klachten af.

NEKHERNIA Onlangs zag ik een dame van bijna tachtig jaar in mijn praktijk die last had van een nekhernia met klachten in de nek en uitstraling in de gehele linker arm. Deze dame was gezien door de neuroloog maar die kon niets voor haar doen en adviseerde pijnstilling en afwachten. Na 2 behandelsessies met Manuele Therapie E.S. was mevrouw meer dan 80% van haar klachten kwijt en kon ze haar hoofd zelfs meer bewegen dan voordat zij klachten kreeg. De uitstraling in haar linkerarm was nog slechts nihil.

WERKWIJZE Dit is een mooi voorbeeld van de werkwijze van de Manueel Therapeut E.S. waarbij gezocht wordt naar de onderliggende oorzaak van soms al langer bestaand klachten. Manuele Therapie E.S. is iets volstrekt anders dan fysiotherapie en valt wat betreft de vergoeding niet onder fysiotherapie. In plaats daarvan wordt Manuele Therapie E.S. geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit het alternatieve pakket van uw aanvullende zorgverzekering.

Op mijn website maar ook in de polis van uw zorgverzekering kunt u vinden hoeveel u vergoed krijgt voor een consult Manuele Therapie E.S..

Heeft u te maken met nek-, rug-, schouder- of andere gewrichtsklachten welke al langer bestaan ? Kijk dan voor meer informatie op de website of maak een afspraak.

Ik help u graag!

Henk Jan Biemond, Manueel Therapeut E.S.

Medisch Centrum Toolenburg

Markenburg 137

2135DX Hoofddorp

Tel: 06-48619177

www.biemondmanueletherapie.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie