Kruiskerk organiseert rommelmarkt om wijken dichter bij elkaar te brengen

26 september 2017 om 00:00 Nieuws

Op zaterdag 7 oktober 2017 organiseert de Kruiskerk van 10.00 tot 15.00 uur een rommelmarkt op het adres Nieuweweg 2 te Hoofddorp tegenover het Rode Kruis-gebouw. Anja de Leeuw - één van de organisatoren van de markt - legt uit: 'We hopen op een hele gezellige en geslaagde dag met veel leuke ontmoetingen. Om te zorgen dat ook de inwendige mens niets te kort komt, hebben we o.a. koffie en thee, maar ook soep en broodjes.' De rommelmarkt is een jaarlijks terugkomend event om de wijken rondom de kerk dichter bij elkaar te brengen. Voorafgaand aan de rommelmarkt is het mogelijk om op maandag tot en met donderdagavond spullen die mensen kwijt willen in te leveren tussen 19.00 en 20.30 bij de Kruiskerk.

Op zoek naar goede en bruikbare spullen

Om tijdens de rommelmarkt een mooi aanbod te hebben voor de bezoekers wordt er gezocht naar mensen die spullen hebben die zij kwijt willen. Mensen die zich hierin herkennen kunnen goede en bruikbare spullen kwijt in de week voor de rommelmarkt. Van maandag tot en met de donderdag voorafgaand de rommelmarkt is het mogelijk dagelijks tussen 19.00 en 20.30 uur bruikbare spullen in te leveren bij de Kruiskerk. Het adres hiervoor is Nieuweweg 2 te Hoofddorp. Bijna alles is bruikbaar, ook kleding en fietsen, maar geen grote meubels zoals bijvoorbeeld banken of tafels. Bovendien kunnen alleen maar werkende spullen aan worden genomen.

Opbrengst rommelmarkt

De rommelmarkt die zaterdag 7 oktober 2017 tussen 10.00 en 15.00 uur zal plaatsvinden aan de Nieuweweg 2 te Hoofddorp heeft een doel. De Kruiskerk - gelegen tegenover het Rode Kruis-gebouw - heeft diverse sociale doelstellingen en om dit te kunnen blijven doen, is geld nodig. De Kruiskerk is een kleine gemeente die actief is in de buurt door onder andere wijkfeesten te faciliteren. Eerder deden zij donaties aan de Voedselbank Haarlemmermeer. De gemeente vindt het belangrijk om de liefde van God uit te stralen in deze wereld en mensen hiermee te bemoedigen.

Avondrommelmarkt op vrijdagavond 6 oktober 2017

Voor de mensen die op zaterdag 7 oktober verhinderd zijn en toch graag langs zouden willen komen, wordt er op vrijdagavond 6 oktober 2017 van 18.00 tot 20.30 uur een rommelmarkt-avond gehouden.

Rommelmarkt 7 oktober 2017 - aan de Nieuweweg 2 te Hoofddorp georganiseerde rommelmarkt tussen 10.00 en 15.00 uur. Meer informatie: http://hoofddorp.gkv.nl/

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie