De Veste zoekt puzzelaars voor 's werelds grootste dierenpuzzel

28 september 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Sociaal cultureel centrum De Veste in de wijk Toolenburg in Hoofddorp is op zoek naar liefhebbers van legpuzzels die de uitdaging durven aangaan om de grootste dierenpuzzel ter wereld te maken. Door een ongeluk is de in 2015 voltooide puzzel uit elkaar geraakt, waardoor deze creatie verloren dreigt te gaan.

Wat waren ze trots in oktober 2015 bij de presentatie van de grootste dierenpuzzel ter wereld in wijkgebouw De Veste. De grote groep vrijwilligers die zich maandenlang op de woensdag- en zondagmiddag had ingezet om het kunstwerk te voltooien.

De puzzel van 33.600 stukjes kreeg een mooie plek in de hobbyruimte van De Veste zodat iedere bezoeker er van kon genieten.

Afgelopen zomer ging het mis. De wild-life puzzel met een afmeting van 5,70 x 1,57 meter is door een ongeluk losgelaten van de muur. Doodzonde van het vele werk dat er in is gestoken.

Vandaar de oproep aan mensen die houden van puzzelen en graag vrijwillig willen helpen om samen met anderen wekelijks op vrijdag de puzzel (opnieuw) in elkaar willen leggen.

Heeft u interesse dan kunt u zich melden bij de beheerder van De Veste, Hans Gravestein via mail: hans.gravestein@maatvast.nl of telefonisch: 023-5636663.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie