When Wine meets Food

29 september 2017 om 00:00 Nieuws

Nieuwe Wetering -

Tussen Kaag & Braassem organiseert op vrijdag 3 november 2017

When wine meets Food!

Een avond vol smaak, beleving en gezelligheid.

Tussen Kaag & Braassem organiseert i.s.m. Bart Wijnen een gezellige wijn-spijs-proefavond, ook wel 'table d'hôte' of 'aanschuifavond' genoemd. Inmiddels zijn er meerdere benamingen in omloop voor deze bourgondische proefavonden voor degenen die willen genieten van mooie wijn- en spijs combinaties.

U bent bij Tussen Kaag & Braassem aan het juiste adres om letterlijk een kijkje in de keuken te nemen. Samen met u gaan we op zoek naar de mooiste smaakcombinaties.

Programma

Om 18.30 uur ontvangst met een bruisend apéritief en amuse. Vervolgens wordt er een 4-gangen culinair menu geserveerd waarbij er heerlijke wijncombinaties zullen worden geschonken. Bij elke gang zal Ibert van der Waal een passende wijn serveren en bij elke wijn toelichten waar deze vandaan komt en waarom deze wijn goed combineert met het gerecht. Wim Klerks, chef/eigenaar van Tussen Kaag & Braassem zal een toelichting geven op de gerechten tijdens deze wijn spijs beleving.

Gasten die bekend zijn met Tussen Kaag & Braassem weten dat zij op gastvrije wijze in de watten worden gelegd.

Sluit gezellig aan op deze avond vol culinaire verwennerij.. Er zijn tafels beschikbaar voor 2 tot 12 personen. Wij ontvangen u graag rond de klok van 18:30 uur.

De kosten van de Wine meets Food avond bedragen Euro 69,50 p.p. Dit is inclusief apéritief en amuse, 4 gangen culinaire menu, bijpassende wijnen, water en koffie.

Uiteraard houden we rekening met mogelijke dieetwensen en allergieën.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie