Kinderkleding en speelgoed te koop

29 september 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Tweemaal per jaar wordt De Zwanebloembeurs gehouden. Dit is een beurs voor eigentijdse tweedehands kinderkleding en speelgoed. De Zwanebloembeurs vindt zaterdag 7 oktober tussen 10.30 en 12.30 uur plaats in basisschool De Zwanebloem.

De organisatie ligt in handen van Sabina Roest, Janet Bloemen, Danielle van Velsen en Claire Morel. Zij vertellen enthousiast dat deze beurs voor de 11e keer gehouden wordt. Voor deze najaarsbeurs zoekt het team herfst-

en winterkleding in de maten 86 tot en met 176, compleet en actueel speelgoed, verkleedkleding, maar ook regenlaarzen, moonboots en skikleding. "Alles is welkom, als het maar in goede staat is en eigentijds is!".

Een inschrijfnummer kun je aanvragen via zwanebloembeurs@hotmail.nl

Aanmelden kan tot en met donderdag 5 oktober maar er is wel een maximum aantal inschrijfnummers. De verkoper ontvangt 70% van de opbrengst. Het resterende bedrag komt ten goede aan basisschool De Zwanebloem.

Wie geen kleding of speelgoed wilt inbrengen, maar de beurs wilt bezoeken om de kindergarderobe aan te vullen, is 7 oktober van harte welkom vanaf 10.30 uur aan de Noppenstraat 92. Via Facebook kun je ook meedoen aan de deel- like en winactie van De Zwanebloembeurs, waarmee je een hele leuke goedgevulde goodiebag kunt winnen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie