Allerhande sfeervolle (operette) muziek met The Midday Singers

1 oktober 2017 om 00:00 Nieuws

Het Zondagmiddagpodium presenteert op 8 oktober om 14.00 uur (operette) muziek met The Midday Singers in het Dorpshuis De Meerkoet, Krabbescheerstraat 1 in Lisserbroek.

The Midday Singers

Wij zijn The Midday Singers uit Haarlem/Schalkwijk. Midday, omdat wij elke maandagmiddag repeteren. Eens zijn wij ontstaan uit de Operettevereniging Hulsbergen. Wij bestaan thans ruim 22 jaar en zijn ondertussen een seniorenkoor geworden. Maar de zang is nog best!

Uitgebreid repertoire

Onder leiding van onze dirigent mevrouw Vera Bos hebben wij een uitgebreid repertoire opgebouwd. Ons koor telt 40 leden. Wij zingen opera, operette, musical, Nederlandse liedjes en allerhande muziek, die ouderen aanspreekt. Wij treden eens per maand op in één van de zorgcentra in de regio. De mensen genieten dan van onze muziek en hebben een gezellige middag. Daar doen we het voor, hopelijk geniet u ook van ons, aldus de voorzitter van het gezelschap Frits Duker.

Kaartverkoop en informatie

Kaarten à € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee zijn vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren op vrijdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 - 5698873. Op dit nummer is ook een rit heen en terug met de RegioRijder te bestellen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie