Nieuwe manier van kerk voor hele gezin

6 oktober 2017 om 00:00 Nieuws

Waar in een reguliere kerkdienst kinderen hun eigen moment hebben met elkaar en de jongste kinderen ondergebracht worden in een crèche, is 'Kliederkerk' voor het héle gezin.

Tijdens de eerstvolgende 'Kliederkerk' op zondag 15 oktober a.s. staat het verhaal van de jonge David en grote sterke Goliath centraal. Vanaf 16.00 uur kunnen gezinnen met kinderen in de leeftijd 0 tot 12 jaar binnenlopen. Tijdens het eerste uur zijn er allerlei activiteiten over het verhaal te doen. Zo kan er een buidel voor de kleine steentjes gemaakt worden, moet Goliath beschoten worden met hulp van een slinger en een grote steen, maar staan we ook stil bij hoe jij nu dapper kunt zijn. De bedoeling is dat (groot-)ouder en kind samen het verhaal beleven.

Na de verschillende activiteiten volgt er een korte viering waarbij gezongen en het verhaal verteld wordt. Tot slot is er een gezamenlijke maaltijd, uiteraard ook in het thema.

Tijdens 'Kliederkerk' is er ruimte om een bijbelverhaal met je gezin te ontdekken en samen te vieren. Geschikt voor ouders die hun kinderen wat mee willen geven over de bijbel.

'Kliederkerk' op 15 oktober 2017, vanaf 16.00 uur tot 18.00 uur. Locatie: 'Het Brandpunt' Hoofdweg 770-772 in Hoofddorp. Bij voorkeur aanmelden bij marijtvankesteren@gmail.com http://www.pghoofddorp.nl/?p=900&sp=41&bid=389

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie