Toneelvereniging De Plankenisten speelt het komische blijspel 't is Bingo op de Camping'

8 oktober 2017 om 00:00 Nieuws

Het Zondagmiddagpodium presenteert op 15 oktober om 14.00 uur toneelvereniging De Plankenisten met een komisch blijspel in het Gebouw van Pier K, Harmonieplein 12 in Nieuw-Vennep.

Jos gaat tegen wil en dank mee naar de camping. Hij is geen liefhebber van kamperen, eigenlijk sowieso niet van vakantie, en dat wordt al snel duidelijk. Hij moppert dan ook op alles en iedereen. Als hij geconfronteerd wordt met buren waar hij liever niets mee te maken heeft, is het voor Jos bekeken en wil hij eerder naar huis. Zijn vrouw Ina kan er voor zorgen dat hij de vakantie een kans geeft, maar of dat nu de juiste beslissing is...?!

Zo komt er tijdens de vakantie plots visite bij Jos en Ina, want Janneke en Wilfried komen even 'gezellig' langs. Maar ook de buren krijgen die dag ineens bezoek. Alle relaties komen onder flinke spanning te staan wanneer de deur niet, maar de fles wél open gaat...

Kaartverkoop en informatie

Kaarten à € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee zijn vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren op vrijdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 - 5698873. Op dit nummer is ook een rit heen en terug met de RegioRijder te bestellen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie