Kinderkunstdagen in de herfstvakantie

16 oktober 2017 om 00:00 Nieuws

Dinsdag 24 t/m donderdag 26 oktober staat Pier K in het teken van herfstfun. De Kinderkunstdagen speciaal voor kinderen tussen de zes en twaalf jaar oud vinden dan weer plaats. Pret en creativiteit met leeftijdsgenootjes bij Pier K!

Tijdens de herfstvakantie haalt Pier K het bos naar binnen. De kinderen zijn alweer zes weken bezig op school met rekenen, taal en verkeersles. De hoogste tijd voor creativiteit en heel veel lol. De kinderen gaan onder andere bostrollen boetseren, herfstkettingen maken, maar ook worden de heupjes weer los gedanst op hiphopmuziek en natuurlijk wordt er toneel gespeeld. Genoeg te doen dus.

De dagen starten iedere dag om 10.00 uur en eindigen om 16.00 uur. Op de website van Pier K staat het volledige programma. De kosten bedragen € 25,50 per losse dag of € 70,00 voor alle drie de dagen (incl. lunch). De Kinderkunstdagen vinden plaats bij Pier K in Hoofddorp en op donderdag ook in Nieuw-Vennep.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie of om in te schrijven op www.pier-k.nl of neem contact op via info@pier-k.nl of 023 566 95 65.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie