Herfstvakantie activiteiten in Uithoorn

16 oktober 2017 om 00:00 Nieuws

In de herfstvakantie organiseert Videt twee leuke activiteiten voor jongeren vanaf 10 jaar, namelijk Freerunning en een Halloween pompoen maken.

Freerunning

Wil jij een keer kennismaken met Freerun University? Kom dan naar de workshop Freerunning! Onder begeleiding van professionals ontdek jij of dit wat voor jou is!

De workshop Freerunning is op dinsdag 24 oktober van 14.00 - 15.00 uur (10 t/m 12 jaar) en van 15.00 - 16.00 uur (13+ jaar). Locatie is Freerun University, J.A. van Seumerenlaan 1 in Uithoorn. Deelname aan de workshop kost € 5,- p.p en er is plek voor 12 deelnemers per workshop. Opgeven kan per mail bij milou@videt-uithoorn.nl

Het doel van Freerun University is om alle verschillende freerunning technieken aan te leren op een gecontroleerde veilige manier. Alle trainers kunnen precies inschatten waar de leerlingen toe in staat zijn en stellen veiligheid voorop. Ze bieden de juiste leervorm en steun bij elk niveau. Kijkje nemen hoe het eruit ziet? Ga naar www.freerununiversity.com

Halloween pompoen maken

Maak jouw eigen Halloween pompoen met een eng, lief of gek gezichtje. Gebruik je eigen fantasie en laat je pompoen stralen in het donker door er een lichtje in te zetten.

Deze workshop is op vrijdag 27 oktober van 14.00 - 15.30 (va 10 jaar) in het Videtgebouw, Arthur van Schendellaan 57 in Uithoorn. Deelname kost € 2,- p.p en er is plek voor 20 deelnemers.

Opgeven kan per mail bij milou@videt-uithoorn.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie