'Toen geluk heel gewoon was', Nederlandse liedjes door het Trio van Toen

22 oktober 2017 om 00:00 Nieuws

Het Zondagmiddagpodium presenteert op 29 oktober om 14.00 uur 'Toen van geluk heel gewoon was', Nederlandse liedjes door Trio van Toen in De Jeugd van Gisteren, Beemsterstraat 4 te Hoofddorp.

Onvergetelijke liedjes

Het trio bestaat uit een dame en twee heren, samen brengen zij driestemmig Nederlandse liedjes ten gehore uit de jaren '40, '50 en '60 van vele artiesten zoals Max van Praag, Eddy Christiani en Corry Brokken. Zij brengen herkenbare melodieën van oude vergeten en onvergetelijke liedjes zoals Net als toen en Daar is de orgelman. Het programma is interactief, met anekdotes wordt het publiek meegenomen terug in de tijd en uitgenodigd de bekende liedjes mee te zingen. De begeleiding is op contrabas Thomas Kwakernaat en op piano Pieter van Santen en de zang is van Monique van de Keer.

Trio van Toen

Deze professionele muzikanten laten het publiek een onvergetelijke middag beleven. Het Trio van Toen heeft al veel opgetreden in Nederland en onlangs ook in schouwburg De Meerse. De muzikanten hebben hiernaast een eigen carrière in de muziek, ze zijn onder andere actief in de jazz.

Kaartverkoop en informatie

Kaarten à € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee zijn vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren op vrijdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 - 5698873. Op dit nummer is ook een rit heen en terug met de RegioRijder te bestellen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie