23 oktober 2017 om 00:00 Activiteiten

In deze mailing:

Seniorenmiddag

Deze week nieuw in CineMeerse

Thor: Ragnarok --- Première

The Mountain Between Us --- Première

Jigsaw --- Première

Botoks

Aankomende events

Prince Sign O' Times --- maandag 20 november --- Nieuw in voorverkoop

LadiesNight: Gek van Geluk --- woensdag 29 november

The Nutcracker --- dinsdag 5 december

Beeldmateriaal in bijlage

Senioren programma

________________________________

Donderdag-/dinsdagmiddag zijn er weer seniorenvoorstellingen! Koffie/thee, iets lekkers en film voor maar €7,50 per persoon. (Exclusief eventuele toeslagen)

Donderdagmiddag (26-10): geen voorstellingen i.v.m. herfstvakantie.

Dinsdagmiddag (31-10): 13.10 Weg van Jou; 13.20 Victoria and Abdul; 13.30 Alles voor Elkaar; 13.40 Home Again; 13.50 Exhbition on Screen: British Museum Presents: Hokusai; 14.00 The Glass Castle;

Deze week nieuw in CineMeerse

________________________________

Thor: Ragnarok --- Première

Oneliner

In Marvel's Thor: Ragnarok verliest Thor zijn magische hamer en wordt hij gevangen genomen aan de andere kant van het universum - terwijl Asgard wordt bedreigd door Ragnarok.

Beschrijving kort

In Marvel's Thor: Ragnarok komt Thor voor een nieuwe bedreiging te staan - de meedogenloze Hela. Thor verliest zijn magische hamer en wordt gevangen genomen aan de andere kant van het universum. Het wordt voor hem een race tegen de klok om op tijd terug te komen in Asgard om Ragnarok - de verwoesting van Asgard en het einde van de beschaving - te stoppen. Hiervoor moet Thor alleen eerst een dodelijke gladiator strijd overleven, waarbij hij recht tegenover voormalig bondgenoot en mede-Avenger de Incredible Hulk komt te staan.

Regisseur: Taika Waititi

Genre: actie, avontuur

Releasedatum: donderdag 26 oktober 2017

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=WQWyaiDLBRI

Tickets: https://www.cinemeerse.nl/films/film/1327/

________________________________

The Mountain Between Us --- Première

Oneliner

Na een tragisch vliegtuigongeluk zijn twee vreemden op elkaar aangewezen om onder barre omstandigheden op een afgelegen, met sneeuw bedekte berg te overleven.

Beschrijving kort

Na een tragisch vliegtuigongeluk zijn twee vreemden op elkaar aangewezen om onder barre omstandigheden op een afgelegen, met sneeuw bedekte berg te overleven. Als ze zich realiseren dat er geen hulp zal komen, beginnen ze noodgedwongen aan een verschrikkelijke tocht door honderden kilometers wildernis. Ze vragen het uiterste van elkaar om te overleven, waardoor er onverwachts een aantrekkingskracht wordt aangewakkerd tussen de twee. The Mountain Between Us is geregisseerd door de voor een Oscar® genomineerde Hany Abu-Assad en de hoofdrollen worden vertolkt door Oscar®-winnares Kate Winslet en Idris Elba. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Charles Martin, in Nederland uitgebracht als 'Over Bergen Heen'.

Regisseur: Hany Abu-Assad

Genre: drama, romantiek

Releasedatum: donderdag 26 oktober 2017

Trailer: https://youtu.be/h5kUFNljxJ0

Tickets: https://www.cinemeerse.nl/films/film/1337/

________________________________

Jigsaw --- Première

Oneliner

Na jaren van afwezigheid is de horrorklassieker weer terug.

Beschrijving kort

Na jaren van afwezigheid is de horrorklassieker weer terug. Wanneer er door de hele stad lichamen opduiken, elk op een gruwelijke manier om het leven gebracht, wijzen alle sporen naar de overleden moordenaar John Kramer. Is hij terug om de wereld eraan te herinneren dankbaar te zijn voor het leven of is het een val opgezet bij een moordenaar die zijn eigen spel speelt?

Regisseur: Peter Spierig

Genre: horror

Releasedatum: donderdag 26 oktober 2017

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=JUCyEwphkqE&t=5s

________________________________

Botoks

Beschrijving kort

Botoks vertelt de verhalen van verschillende mannen en vrouwen die in een ziekenhuis werken waar iedere dag bloed, zweet en tranen vloeien. Regisseur Patryk Vega laat zien dat het er in de Poolse medische wereld niet minder gewelddadig of corrupt aan toe gaat dan bij de politie en de maffia, het onderwerp van Vega's vorige film 'Pitbull. Tough Women.'.

Daniela (Olga Boladz) en haar broer (Tomasz Oswiecinski) zijn ambulancemedewerkers, totdat zij begint te werken voor een farmaceutisch bedrijf. Wanneer een gynaecologe, gespecialiseerd in abortussen (Katarzyna Warnke), zwanger raakt, probeert de ziekenhuisdirecteur (Janusz Chabior) haar te ontslaan. Dokter Beata (Agnieszka Dygant) verliest haar verloofde in een motorongeluk. Wanneer ze bezig is sterke pijnstillers uit het ziekenhuis te stelen, ontmoet ze Marek (Sebastian Fabijanski), een ziekenbroeder die wordt achtervolgd door zijn eigen demonen…

Regisseur: Patryk Vega

Releasedatum: donderdag 26 oktober 2017

Trailer: https://youtu.be/0qZYyMKRM8Q

Tickets: https://www.cinemeerse.nl/films/film/1557/

________________________________

Aankomende events

________________________________

Prince Sign O' Times --- maandag 20 november --- Nieuw in voorverkoop

Maandag 20 en donderdag 23 november presenteren we de concertfilm Prince Sign O' The Times.

Kaarten voor deze voorstelling kosten €12,50 per persoon.

Kortingen/acties en Strippenkaarten zijn niet geldig.

Prince Sign O' Times

De digitaal gerestaureerde versie van de concertfilm geregisseerd door Prince, Sign o' the times, een concert dat muziekgeschiedenis schreef, komt na 30 jaar terug naar de bioscoopzalen en bewijst nog maar eens wat voor een onsterfelijk en revolutionair genie Prince wel was.

Dit is een unieke kans om het talent van Prince te vieren en om toeschouwers van over de hele wereld - voor de allereerste keer - een reünie te laten houden op exact dezelfde dagen - enkel en alleen in de week van 20 november. Een gelegenheid om hem te herdenken en nog één keer van zijn muziek en zijn ongelofelijke artistieke talent te genieten.

1987 was het jaar waarin Prince een concertfilm maakte - die hij ook zelf regisseerde - van "Sign o' the times", het album dat een van zijn grootste meesterwerken zou worden. Hiermee stond hij aan de wieg van een niet te missen evenement: 84 explosieve minuten boordevol energie, waarin hij zijn charisma als entertainer toont, geruggensteund door een gloednieuwe band die elke situatie aankan.

Let op: deze voorstelling is Engels gesproken en heeft geen ondertiteling.

Releasedatum: maandag 20 november 2017

Tickets: https://www.cinemeerse.nl/events/1544/

________________________________

LadiesNight: Gek van Geluk --- woensdag 29 november

Woensdag 29 november organiseren we weer een LadiesNight! Ditmaal met de voorpremière van GEK VAN GELUK met o.a. Plien van Bennekom en Carly Wijs.

U kunt kiezen uit twee aanvangstijden:

Kiest u voor de voorstelling van 19.30 uur, dan bent u welkom vanaf 19.00 uur.

Kiest u voor de voorstelling van 20.30 uur, dan bent u welkom vanaf 20.00 uur.

Kaarten kosten €13,50 per persoon. Eventuele toeslagen worden apart verekend. Kortingen, acties en Strippenkaarten zijn niet geldig voor deze voorstelling.

Let op! Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk 2 dagen voor aanvang afgehaald te worden. Hierna komen ze te vervallen.

Dit kunt u verwachten van een LadiesNight bij CineMeerse.

De LadiesNight is een gezellig avondje met de dames onder elkaar. Gezellig bijkletsen én genieten van een exclusieve voorpremière van een speciaal geselecteerde film!

Bij binnenkomst wordt je ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje en lekker hapje. Aansluitend kun je op je gemak rondneuzen langs de stands met allerlei spullen op gebied van beauty, fashion, haar, accessoires en meer leuke items.

Laat je vervolgens onderuit zakken in je luxe bioscoopstoel en geniet van de voorpremière. Wil je nog even verder shoppen of snuffelen bij de aanwezige stands? Dit kan in de pauze van de film.

Om deze avond compleet te maken staat er bij vertrek nog een leuke goodiebag voor je klaar!

Gek van geluk

In Gek van Geluk kruipt Plien van Bennekom in de rol van single moeder Lena. Ze schrijft liefdesliedjes, maar door een gebrek aan romantiek komt er weinig meer uit haar pen. Dan verzint de zangeres en haar beste vriendin Valerie (Carly Wijs) een oplossing: ze huurt een werkloze acteur in om Lena's hoofd ter inspiratie op hol te brengen. Lena valt als een blok voor de aantrekkelijke Hugo (Matteo van der Grijn) en het plan lijkt te slagen. Tot Lena's buik zo vol vlinders zit dat een nieuwe hitsingle wel het laatste is waar ze aan denkt. In een wanhopige poging om Lena alsnog aan het schrijven te krijgen, zet Valerie hun jarenlange vriendschap op het spel laat de waarheid uitkomen.

Regisseur: Johan Nijenhuis

Genre: romantiek, komedie

Releasedatum: donderdag 7 december 2017

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=cva55olBkiA

Tickets: https://www.cinemeerse.nl/events/1543/

________________________________

The Nutcracker --- dinsdag 5 december

Het magische kerstcadeautje van een jong meisje laat haar een fantastisch avontuur beleven in dit schitterende, klassieke ballet, gedanst op Tsjaikovski's magnifieke muziek.

LIVE voorstelling: dinsdag 5 december 2017 om 20.00 uur

ENCORE voorstelling: dinsdag 12 december 2017 om 14.00 uur

Kaarten voor de LIVE voorstellingen kosten €21,50 per persoon en kaarten voor de ENCORE voorstelling kosten €17,50 per persoon. Bij binnenkomst krijgt u een kopje koffie of thee en iets lekkers.

The Nutcracker

De jonge Clara sluipt op kerstavond stiekem naar beneden om te gaan spelen met haar mooiste cadeau: een notenkrakerpop. Maar de mysterieuze tovenaar Drosselmeijer wacht haar op en neemt haar mee op een magisch avontuur. Nadat de muizenkoning is verslagen, reizen de notenkraker en Clara door het Land van Sneeuw naar Snoepjesland, waar de suikerboonfee hen trakteert op een paar schitterende dansen. Eenmaal thuis denkt Clara dat ze gedroomd heeft - maar herkent ze dan de neef van Drosselmeijer niet?

Peter Wrights welhaast ultieme productie voor The Royal Ballet is een van de langstlopende en meest betoverende versies van The Nutcracker. Met zijn feestelijke historische setting, dansende sneeuwvlokjes en magische enscenering is Lev Ivanovs ballet uit 1892 het volmaakte kerstamusement geworden. Niet voor niets heeft Tsjaikovski's verrukkelijke muziek voor dit ballet in zeer brede kring bekendheid verworven.

The Nutcracker is losjes gebaseerd op een verhaal van E.T.A. Hoffmann en begint met een geanimeerde Victoriaanse kerstviering, die door decorontwerpster Julia Trevelyan Oman met oog voor detail weelderig is aangekleed. Wright heeft in zijn choreografie op ingenieuze wijze overgeleverde fragmenten van het originele ballet verwerkt, waaronder de sublieme pas de deux voor de suikerboonfee en haar prins. Maar door de relatie tussen Clara en de notenkrakerprins meer op de voorgrond te plaatsen, is de productie ook het hartroerende verhaal van een eerste liefde geworden.

Releasedatum: dinsdag 5 december 2017

Trailer: https://youtu.be/F2b9jOse6cE

Tickets: https://www.cinemeerse.nl/events/1307/

________________________________

Met vriendelijke groet,

With kind regards,

Christopher van Hien

Marketing en Publiciteit

M: +31 (0)6 20123308

T: +31 (0)224 224076

E: christophervanhien@nhbioscopen.nl

cid:image002.jpg@01D33587.67407150

Cinema Texel | CineMagnus | CineMeerse

Grotewallerweg 2b | 1742 NM Schagen | The Netherlands

cid:image003.jpg@01D33586.98776E50

Legal Disclaimer:

The information contained in this electronic mail message is intended for the named recipient(s) only. No rights may be attached to this message. NHbioscopen B.V., its affiliates, its employees and agents do not accept any liability for incorrect and incomplete transmission or delayed receipt of this e-mail.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie