Rockende ouderen zingen in Duycker

23 oktober 2017 om 00:00 Activiteiten

HOOFDDORP Ouderen uit Haarlemmermeer, die niet achter de geraniums gevonden willen worden, worden uitgedaagd zich aan te sluiten bij rockkoor My Generation. Dit unieke senioren project is een samenwerking van Pier K, Poppodium Duycker en Amstelring Dagbesteding.

De start is op donderdag 2 november en daarna iedere donderdag in Poppodium Duycker. Tussen 15.30 en 17 uur zingen de senioren de longen uit het lijf onder bezielende leiding van dirigent Boris Kothuis, bekend van de reguliere popkoren in Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen.

Het koor is geïnspireerd op de Britse band The Zimmers. De leadzanger van The Zimmers is 90 jaar oud en het oudste bandlid 100. Initiatiefnemer, Tim Samuels, wilde met The Zimmers een aanklacht maken tegen de manier waarop er met ouderen wordt omgegaan. Hij maakte hen krachtig zichtbaar door hen in een studio met elkaar te verenigen. Inmiddels hebben ze verschillende hits op hun naam staan, waaronder een cover van My Generation van The Who.

Iedereen kan zich aansluiten. Een gouden stem of zangervaring is absoluut geen vereiste, goede zin des te meer. Senioren die graag meedoen, maar dat lukt niet zonder hulp of ondersteuning? Laat dit het organisatieteam weten, dan zoeken zij naar een passende oplossing.

Kosten: losse les: 5,- 10 rittenkaart: 45,- Volledig jaar (40 repetities): 180,-. Inschrijven: www.duycker.nl of aan de kassa van De Meerse of Duycker in het cultuurgebouw in Hoofddorp. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Mara van Limbeek via mvanlimbeek@amstelring.nl of 06-22064255.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie