2e hands kinderkleding en speelgoedbeurs

26 oktober 2017 om 00:00 Nieuws

Tweedehands kinderkleding en speelgoed beurs

Zondag 5 november a.s. vindt er in het gezellige Live Life & Dance Center in Floriande een tweedehands kinderkleding en speelgoed beurs plaats. Tussen 14:00 en 17:00 uur zijn alle koopjesjagers, hulp-sinterklazen en overige shoppers welkom om deze gevarieerde beurs te bezoeken.

Door het hele centrum heen zijn vele standhouders te vinden met hun koopwaar speciaal gericht op kinderen. Denk hierbij aan kleding, schoenen, (buiten-)speelgoed, knutselmateriaal, knuffels, spelletjes en nog veel meer. Alle standhouders zorgen ervoor dat het materiaal schoon en netjes is en bepalen hun eigen prijs.

In de gezellige binnentuin van het Live Life & Dance Center kan een kopje koffie of thee aan de vriendelijke geprijsde bar gedronken worden én kan men genieten van zelfgebakken taart, welke per punt verkocht wordt voor het goede doel.

Neem gerust de kinderen mee, want zij vermaken zichzelf op het springkussen of in de schminkkamer.

Gratis toegang

De beurs is zondag 5 november a.s. geopend tussen 14:00 - 17:00 uur. De toegang is gratis! Parkeren rondom het Live Life & Dance Center, Minaret 1 in Hoofddorp Floriande is kosteloos.

Meer informatie

Live Life & Dance Center, met veel gemak onder één dak, is gevestigd in Hoofddorp Floriande aan de Minaret 1.

Kijk voor meer informatie op www.livelifedancecenter.nl of bel 023-2052096.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie