Zwanenburg blijft ongeslagen

30 oktober 2017 om 00:00 Sport

ZWANENBURG Vv Zwanenburg won met 0-2 van Terrasvogels en blijft ongeslagen in de vierde klasse. In zes wedstrijden moest het team van trainer Mehmet Simsek maar drie treffers incasseren.

Er waren vooraf drie spelers afwezig, maar door de grotere en sterke selectie stond er toch een sterk team in het veld. Zwanenburg had in de eerste helft meer balbezit maar kwam toch niet tot scoren. Terrasvogels had zelfs pech dat een onhoudbaar schot op de paal terecht kwam. Simsek: "In de rust heb ik de jongens ook toegesproken dat we uit een ander vaatje moesten gaan tappen. Dat werd gelukkig opgepakt want we lieten in het tweede bedrijf veel beter spel zien."

Door Justin Schouten werd het in de 63e minuut 0-1. Zwanenburg hield deze kleine voorsprong zonder moeite vast. Tien minuten voor tijd kon Justin van Mauw zijn goede spel bekronen met de beslissende treffer. De links op het middenveld spelende 21-jarige maakte een gretige en sterke indruk. Simsek kijkt alweer uit naar de volgende wedstrijd. "Het team draait goed en we blijven bovenin prima in de race. Zondag 5 november spelen we thuis tegen het stugge Waterloo. We gaan weer proberen achterin de nul vast te houden en gaan voor de volle winst."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie