ZONDAGMIDDAGPODIUM: Kijk- en luisterplezier met operette ensemble La Musiquette

30 oktober 2017 om 00:00 Nieuws

Op 5 november komt het Zondagmiddagpodium weer naar Het Dorpshuis, Snelliuslaan 35 in Badhoevedorp met een gevarieerd programma door operette ensemble La Musiquette. Aanvang 14.00 uur.

Operette, opera en musical

La Musiquette is een ensemble bestaande uit vijf personen, waaronder de pianist. De overige leden zijn de twee sopranen, de tenor en de bariton, die een gevarieerd programma brengen op het gebied van voornamelijk operette (Weens/Hongaars), maar ook opera en musical.

Jarenlange ervaring met solistisch werk bij amateurverenigingen in den lande, zorgt ervoor dat ons programma bekende en onbekende, rustige en vrolijke solo's en duetten omvat. De speelervaring geeft aan alles een luchtig karakter.

Kleding in stijl

De pianist heeft een conservatoriumopleiding en begeleidt de zangers op onnavolgbare wijze, waardoor zij u een bijzondere muzikale middag bezorgen op hoog niveau. Het ensemble probeert samen met het publiek een sfeer te creëren in 'André Rieu-achtige' stijl. Door de kleding in stijl van de muziek te brengen, zorgen zij ervoor dat ook het kijken een plezier is. Het publiek kan altijd mee dansen, mee bewegen, meezingen, maar ook alleen luisteren.

Kaarten

De toegangsprijs is € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee. Kaarten zijn zolang de voorraad strekt vanaf 13.30 uur verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023-5698873. Dan is ook vervoer met RegioRijder te reserveren.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie