Zondagmiddagactiviteiten wijkgebouw De Boskern

31 oktober 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Nu de temperatuur daalt en de dagen korter worden, vindt u ook op verschillende zondagen een warme plek met u buurtgenoten in wijkgebouw De Boskern in de wijk Overbos in Hoofddorp.

Om de week op zondagmiddag van 13.00-17.00 uur kunnen buurtbewoners terecht in De Boskern voor een gezellig samenzijn. Ook de komende maanden staat een leuk aantal activiteiten gepland.

Zo kunt u op zondag 5 november terecht bij een Amsterdamse middag georganiseerd met medewerking van accordeongroep Bries. Zondag 19 november staat er een meezing-middag op het programma, verzorgt door een amateur muziekgroep uit de wijk Overbos.

Ook treft u veel buurtbewoners bij de populaire bingomiddagen zoals op zondag 3 december. Ook voor de prijs hoeft u het niet te laten. Eén bingolot kost maar € 0,50 en er worden 4 rondes gespeeld, dus men kan al voor € 2,00 een hele middag gezellig meespelen.

Ook op zondag 24 december is De Boskern geopend. Kom deze middag een glaasje gluhwein drinken en speel samen met de buurtjes rummicub, mens erger je niet of een ander gezelschapsspel.

Kortom, volop bedrijvigheid tijdens de donkere dagen in wijkgebouw De Boskern, Liesbos 24, Hoofddorp.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.maatvast.nl of neemt u contact op met De Boskern, 023 5635512. Ook mailen kan naar boskern@maatvast.nl

Graag inschrijven voor activiteiten via bovenstaande contactgegevens of door even persoonlijk langs te komen en je aan te melden.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie