18 november 2017 om 00:00 Activiteiten

Beste redactie,

In de bijlage het persbericht toegevoegd. Als er nog vragen staan, staat aan het einde van het bericht mijn telefoonnummer en mijn mailadres. Dit is niet voor publicatie.

Met vriendelijke groeten,

Jacquelien

PERSBERICHT

/

Vrijdag weer Repair Café Nieuw-Vennep

Vrijdag 24 november zitten de vrijwilligers van Repair Cafe Nieuw-Vennep weer voor u klaar om uw kapotte apparaten weer een tweede leven in te blazen. Van stofzuigers tot lampen en scheerapparaten tot fietsen, onze vrijwilligers zullen ons uiterste best doen om het weer te maken. Dus heeft u nog spullen liggen die een mooi tweede leven verdienen? Kom langs!

Repair Café Nieuw-Vennep is open van 13.30 tot 16.00 uur. Wijkgebouw Linquenda ligt aan Oostmoor 52 te Nieuw Vennep.

Alle reparaties gebeuren gratis, maar wel wordt een bijdrage naar vermogen gevraagd. Daarvan wordt bijvoorbeeld nieuw gereedschap gekocht. Want Repair Cafés draaien zonder subsidies of andere inkomsten van buiten af.

Aangezien er een paar vrijwilligers zijn gestopt zijn we weer op zoek naar nieuwe mensen die willen komen helpen in Nieuw-Vennep. Heeft u die twee rechterhanden die wij zoeken? Meld u dan aan als vrijwilliger! U kunt een mail sturen naar repaircafehmr@gmail.com.

Kijk voor meer informatie en foto's op de Facebook-pagina van Repair Café Haarlemmermeer.

----------------

Redacties:

Voor meer informatie Jacquelien Grosscurt, 06 42910342, jacq_b@live.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie