VVC laat onnodig punten liggen

18 november 2017 om 00:00 Sport

NIEUW-VENNEP Het is de ploeg van Rini van Roon niet gelukt om koploper Stormvogels, in voetbaltermen, pijn te doen. In de uitwedstrijd werd wel drie keer gescoord, maar omdat de thuisploeg maar liefst vijf keer scoorde, werd het uiteindelijk 5-3. "En dat terwijl een gelijkspel tot de mogelijkheden behoorde", aldus een toch wel teleurgestelde Van Roon.

"Stormvogels is een goede ploeg. Maar zeker de eerste 30 minuten speelden wij een prima wedstrijd. We kwamen zelfs op voorsprong. Maar door individuele fouten ga je de rust in met een 2-1 achterstand. Dat is gewoon jammer."

Na rust was Stormvogels duidelijk de betere ploeg, moet Van Roon toegeven. "Via 3-1 werd het nog 3-2 en hoop je dat het 3-3 wordt, maar helaas. Verder in de wedstrijd maak je nog 4-3 en is er weer die hoop op een gelijkspel. Maar het lukte niet. Dat het dan nog 5-3 wordt, is leuk voor de statistiek. Feit blijft dat je naar huis kunt zonder punten. En nogmaals - terwijl er meer in gezeten heeft. Deze wedstrijd hadden we niet hoeven verliezen. Winnen is wat veel gezegd, maar een gelijkspel? Dat wel, want we zijn zeker niet weggespeeld."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie