Wels (Overbos) legt VEW over de voetbalknie

18 november 2017 om 00:00 Sport

HOOFDDORP Overbos heeft zich vandaag prima gerevancheerd van de mindere prestaties in de afgelopen weken. Dat laat een blije Maurice Kuijper weten. "Met dank aan Maarten Wels", voegt hij er meteen aan toe.

Terecht, want Wels wist maar liefst drie keer het net te vinden. Een keer na een prima voorzet, daarna tweemaal via een penalty waardoor hij voor rust goed was voor de 1-0 en 2-0 en na rust voor de 3-0. Volgens de regels geen echte hattrick want die moet binnen één helft gescoord worden, maar Kuijper was er niet minder gelukkig door. "Als dan je invaller Jordy Bourgonje de 4-0 maakt, is het feest wat mij betreft compleet."Zijn wijze les van deze week voor de volgende wedstrijden: scherp blijven, ook als je snel met 1-0 voor komt (was nu in de 8e minuut).