19 november 2017 om 00:00 Activiteiten

Beste redactie,

Willen jullie s.v.p. bijgevoegde tekst, heel graag met een van de foto's,

de aankomende week (week 47) in jullie krant plaatsen?

Alvast bedankt!

Vriendelijke groeten,

Rian en Berry Kok

The Shack

06 25047557

Schipholdijk 253 b - 1438 AC Oude Meer | internet: the-shack.info | facebookpagina

--------------------------------------------------------------------------

Dit e-mailbericht is alleen bestemd voor de geadresseerden.Indien dit bericht niet voor u is bedoeld, wordt u verzocht de afzender hiervan op de hoogte te stellen door het bericht te retourneren en de inhoud niet te gebruiken. Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.

--------------------------------------------------------------------------

From: Berry en Rian

Sent: Sunday, October 22, 2017 11:16 AM

To: krant aalsmeer

Subject: redaktioneel stukje

Beste redactie,

Willen jullie s.v.p. bijgevoegde tekst, heel graag met een van de foto's,

de aankomende week (week 43) in jullie krant plaatsen?

Alvast bedankt!

Vriendelijke groeten,

Rian en Berry Kok

The Shack

06 25047557

Ode aan Jimi Hendrix en Supertramp

Vrijdag en zondag live muziek in The Shack

Aankomend weekend in The Shack brengen een stel geweldige muzikanten een eerbetoon aan twee grote namen uit de popgeschiedenis. Vrijdag 24 november is het de eer aan The Veldman Brothers, en zondag 26 november sluit Supertramp undercover het weekend af.

Jimi Hendrix

Op 27 november aanstaande zou Jimi Hendrix 75 jaar zijn geworden. Reden voor The Veldman Brothers om de legendarische gitarist aan het eind van dit jaar te eren tijdens hun tour. Uiteraard zal de setlijst van deze bekende bluesband uit Zwolle, ook vrijdag in The Shack zo'n tien Hendrix-songs bevatten. En dat is de band rond de broers Gerrit (gitaar/zang) en Bennie (Hammond/mondharp/zang) meer dan toevertrouwd. Naast veel eigen werk van hun inmiddels zes albums, spelen The Veldman Brothers tijdens hun optredens altijd wel één of twee songs van Jimi Hendrix. Maar deze gig zal circa tien bekende, maar ook minder bekende Hendrix-klassiekers bevatten. Denk dan aan klassiekers als Foxy Lady, Little Wing en Crosstown Traffic, maar ook aan songs als Rainy Day, Dream Away. Jimi Hendrix is de gitarist die met zijn unieke spel en sound eind jaren zestig de wereld van de blues en rock'n roll voor altijd heeft veranderd. Vrijwel iedere gitarist noemt Hendrix als zijn voorbeeld of inspirator. 75 zou hij dit jaar geworden zijn, Maar Jimi Hendrix blijft eeuwig jong en zijn muziek is onverminderd tijdloos en actueel. The Veldman Brothers brengen graag weer een mooie ode aan deze gitaarlegende! Let op! Dit optreden begint rond 21.00 uur!!

Supertramp

Na het meer dan voortreffelijke optreden van E.L.O. undercover afgelopen vrijdag staat er op zondag 26 november weer zo'n fenomenale undercoversessie op het programma van The Shack. Bauke Bakker ( van Her Majesty maar in The Shack vooral bekend van Tribute to The Police & Sting) heeft voor deze Supertramp undercoverband weer de allerbeste muzikanten om zich heen verzameld. Twee jaar geleden stonden ze voor het uitgelaten Zwarte Cross publiek met heel veel succes in een bomvolle tent. Het aantal verzoeken om een herhaling was zo enorm dat deze muzikanten dit niet konden weigeren! Niet normaal, zo goed als deze band is! Het is The Shack toen niet gelukt om deze drukbezette muzikanten naar Oude Meer te krijgen, maar wegens GROOT succes dus, gaan deze giganten op herhaling en op zondagmiddag 26 november staan ze op het podium in Oude Meer! Dat wordt een middag zwaar genieten van al die prachtige hits van deze legendarische Britse symfonische Rockband! Het succes van Supertramp was enorm groot, wie kent ze niet de klassiekers als School, Dreamer, Give A Little Bit, It's Raining Again, Breakfast In America, The Logical Song en al die andere prachtige songs uit het oeuvre van Roger Hodgson en Co.

Met muzikanten als Bauke Bakker, en Harmen Jan Teule, JP de Bondt, Micha Wink en Sophie van Schaik wordt dit weer een undercoversessie van een ongekend hoog niveau!! En ook hier geld weer voor de liefhebber; heb je Supertramp ooit eens live willen zien, dan is dit je kans, want beter gaat het, ook deze keer, niet worden!

Voor in de agenda:

Vrijdag 1 december: Komodo, een band met weelderige meerstemmigheid, niet-westerse ritmes en klanken en onverwachte instrumenten. Muziek van Komodo is gruizig en vreemd, maar ook catchy en uiterst dansbaar.

Zondag 3 december: Oscar Benton terug in The Shack, als special guest van Johnny Feel Good.

The Shack is geopend op vrijdag 24 nov om 20.00, aanvang The Veldman Brothers om 21.00 en de entree is 10,00 Zondag 26 nov open 15.00 Aanvang 16.00 Entree 10,00

Voor alle info en openingsdagen/tijden ga je naar www.the-shack.info Adres: The Shack, Schipholdijk 253b, 1438 AC Oude Meer.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie