Lach en traan bij Pancratius

20 november 2017 om 00:00 Sport

BADHOEVEDORP Pancratius heeft zondag met met 2-0 verloren van DOSR. Het team van trainer Rob Rijnink liet op zich geen slecht voetbal zien, maar kon aanvallend niets brengen.

De thuisploeg zit in een sterke periode en won voor de vierde keer op rij. Pancratius moest accepteren dat DOSR drie keer een strafschop kreeg. Twee daarvan werden benut. De manschappen van Rijnink probeerden wel terug te komen, echter er was geen stootkracht bij de aanvallers en dat zal zeer hebben gedaan. Pancratius moet het zondag 26 november thuis opnemen tegen het laaggeplaatste Laakkwartier en dan moet er beslist gewonnen worden. Het negatieve doelsaldo ( 11-14) kan dan rechtgezet worden.

Buiten de lijnen was er wel vreugde. Junior Cas Jongeneelen gaat volgend seizoen voor Ajax voetballen. Na Imran Talai en Lahcen Achkari is hij al de derde speler uit de lichting van 2009 die de overstap naar de Godenzonen maakt. Daarnaast vertrok ook nog Julian van Rijsdam naar AZ. De scouts van diverse BVO 's weten steeds beter de weg naar Badhoevedorp te vinden.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie