Zondagmiddagpodium: 'Tussen hemel en aarde', Balinese dansen door de groep DwiBhumi

20 november 2017 om 00:00 Nieuws

Het Zondagmiddagpodium presenteert op 26 november om 14.00 uur tijdens de Indonesische Maand van Route 65 de dansgroep DwiBhumi met Balinese dansen in cultureel centrum De Olm, Olmenlaan 141 in Zwanenburg.

Rol van de dans

Tijdens de voorstelling 'Tussen hemel en aarde' zullen voor en na de pauze enkele dansers van de dansgroep DwiBhumi originele Balinese dansen in prachtige kostuums laten zien.

Bovendien vertelt danseres en oprichtster van de dansgroep - Aafke de Jong - meer over de rol van dans in het dagelijks leven van de Balinezen. Verschillende aspecten van de dansen, zoals het leerproces, de religie, de verschillende situaties waarbij dans noodzakelijk is en de kostumering en make-up worden belicht.

Korte film

Tevens zult u kunnen genieten van een korte film over het leven van een 11-jarig jongetje op Bali. U ziet onder andere hoe hij zich voorbereidt op zijn eerste dansoptreden.

Aan het eind van de voorstelling is er ruimte voor vragen vanuit het publiek.

Kaarten

De toegangsprijs is € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee. Kaarten zijn zolang de voorraad strekt vanaf 13.30 uur verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023-5698873. Dan is ook vervoer met RegioRijder te reserveren.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie