Komodo in The Shack

25 november 2017 om 00:00 Nieuws

Op vrijdag 1 december mag The Shack Komodo verwelkomen op hun podium. Een fantastische jonge nieuwe band die na de eerste demo gelijk een platencontract op zak kreeg van Sony Music Entertainment! Komodo is niet vast te pinnen op de muzikale wereldkaart. In hun psychedelische rock-'n-roll zitten stijlen van over de hele wereld verweven: woestijnblues, surfrock, 60's pop, rumba en Indiase raga. Alles met een weelderige meerstemmigheid, niet-westerse ritmes en klanken en onverwachte instrumenten. Muziek van Komodo is gruizig en vreemd, maar ook catchy en uiterst dansbaar.

Tommy zong en speelde gitaar, Gino zong en speelde naast gitaar, drums en bas ook allerlei niet-westerse instrumenten zoals de Bouzouki. Er waren geen vooropgezette plannen of grote ambities, maar het bleek al snel een vruchtbare samenwerking. De allereerste sessie van Gino en Tommy resulteerde, na een dag en een nacht spelen, in het nummer Bengali Crown én het besluit om deze muzikale klik naar een hoger plan te brengen. Inmiddels is Komodo een volwaardige en prachtige band geworden, bestaande uit:

Gitaar/zang: Gino Bombrini, Gitaar en zang: Tommy Ebben, Drums: Jody van Ooijen, Bas: Judith Renkema, Percussie: Massimo Bombrini.

Entree 8,00

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie