UNO baalt van 'volkomen onterecht verlies'

25 november 2017 om 00:00 Sport

HOOFDDORP Het is niet de gewoonte van Mohamed Ajar om zijn eigen verlies helemaal te wijten aan de manier waarop de scheidsrechter de sfeer en het tempo bepaalt in het veld. Maar deze zaterdag kan hij er toch niet omheen. Hij overweegt zelfs een officiële klacht in te dienen, zo boos en teleurgesteld is de trainer van UNO.

"De sliding was geen overtreding, dus geen geel. En als je ook nog eens geel krijgt, omdat je de scheidsrechter roept? Dan zit je er volgens mij helemaal naast. En niet dat je er wat aan hebt. Maar zelfs de aanvoerder van de tegenstander (SVIJ) gaf ons gelijk. Dit was gewoon niet goed. Hij liep niet mee. Floot warrig en zeker niet oin ons voordeel."

Kijkend naar zijn eigen ploeg: "We kwamen snel op voorsprong en ik weet zeker dat, als we met elf man blijven spelen, gewoon winnen. Maar het liep dus anders, ook al gingen we compact spelen om de 1-1 over de streep te trekken. Toen SVIJ scoorde, gingen zij compact spelen! Tegen 10 man."

Ondanks de boosheid wil hij er niet het hele weekend mee zitten. "Je kunt er toch niets meer aan veranderen. Op naar de volgende week zullen we maar zeggen." Dan speelt UNO thuis tegen de koninklijke HFC.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie