Pancratius pakt grootste winst van het seizoen

26 november 2017 om 00:00 Sport

BADHOEVEDORP Pancratius had weinig moeite met Laakkwartier en won met 6-0. Het team van trainer Rob Rijnink liet een zeer sterke indruk achter en de tegenstander had geluk dat de dubbele cijfers niet werden bereikt. Het was de grootste winst van het lopende seizoen.

Pancratius zit dit jaar met een vreemde situatie. Thuisduels worden steeds gewonnen en bij uitwedstrijden loopt het steeds fout.

Voorzitter Harry den Arend: "Dit is echt bizar, we begrijpen er niets van hoe dat komt. We hebben vandaag gelukkig zien dat we voor eigen publiek zeer sterk zijn." Door Mathijs Miserus werd de score geopend. Deze speler de afgelopen zomer van AFC kwam liet een zeer sterke indruk achter. Daarna kon Bas Pel met twee fraaie acties 2-0 en 3-0 scoren. Laakkwartier had niets in te brengen en kon alleen maar stug verdedigen. Ralf Fenne scoorde na een goed opgezette aanval 4-0. Daarna was het de beurt aan invaller Ritchie van Hameren om de volgende treffer te maken. Fenne mocht daarna nog de laatste goal van de middag maken.

Den Arend: "Het was een fijne middag en goed voor ons vertrouwen. Volgende week moeten we maar eens laten zien dat we ook in staat zijn om bij uitwedstrijden goede resultaten te behalen."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie