Gezellige bijeenkomst De CVB

27 november 2017 om 00:00 Activiteiten

NIEUW-VENNEP Computer Vereniging De CVB houdt op zaterdag 2 december 2017 van 10 tot 15 uur in Het Trefpunt, Hoofdweg 1318, een bijeenkomst voor iedereen die zich bezighoudt met computers. Het is voor de laatste keer van dit jaar.

Iedereen die problemen heeft met zijn PC of laptop óf eventueel een nieuwe PC nodig heeft danwel een gezellig praatje met andere computeraars wilt maken is van harte welkom. Tijdens de meeting kan gratis gebruik worden gemaakt van (draadloos) internet. Er staan een aantal laptops klaar voor gebruik, kunnen vragen worden gesteld over hard en/of software (technische vraagbaak), is er een Windows 10 cursushoek, maar ook een winkel voor nieuwe of tweedehands computers en onderdelen is aanwezig.

Voor beginnende en gevorderde senioren zijn er ook gratis inloopdagen gepland. Mede vanwege de toenemende gebruik én de vraag naar tablet- en/of de smartphone wordt door specialisten hier ook steeds meer hulp bij geboden. Het lidmaatschap is (met machtiging) slechts € 22,50 per jaar. Voor dit luttele bedrag krijgt u maandelijks het clubblad, kunt u het hele jaar naar de gezellige meetings en wordt dan (gratis) ondersteuning gegeven.

Kijk voor meer informatie op www.decvb.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie