27 november 2017 om 00:00 Activiteiten

SPECIAAL KERSTCONCERT MASTREECHTER STAAR op 16-12-2017

Onze parochiekerk bestaat dit jaar 80 jaar. Dat willen we groots vieren met een speciaal kerstconcert op zaterdagavond 16 december om 20.00 uur door de Mastreechter Staar in de HH. Engelbewaarderskerk aan de Pa Verkuyllaan 22 te Badhoevedorp. Het belooft een enerverende avond te worden met dit ruim 100 mannen tellende koor.

De Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar werd opgericht in 1883 en verwierf in de loop van haar bestaan grote bekendheid in binnen- en buitenland. Behalve door haar vele concerten en concertreizen werd haar naam verspreid door tal van optredens voor radio en televisie (onder andere met Andre Rieu) en groot aantal grammofoonplaten en CD's.

Het is voor de derde keer dat zij in Badhoevedorp optreden. De eerste keer was in november 2012 bij gelegenheid van het 75-jarig bestaan van onze kerk. Zo vlak voor kerst zal dit derde optreden een speciale dimensie geven aan onze jubilerende parochiekerk.

Een van de solisten, is de dirigente van het Engelbewaarderskoor: Ineke Peereboom. Zij zal tijdens dit bijzondere concert een aantal liederen solo zingen.

De toegangsprijs is EUR 30 per plaats. Dit is inclusief een pauzedrankje en programmaboekje. Het betreft een vrije plaats keuze.

De kaarten kunnen gereserveerd worden via de website: www.rkkerkbadhoevedorp.nl. Ook kunt u op zondag 12 november achter in de kerk kaarten bestellen. De kaarten kunnen dan op zondag 19 november tegen betaling achter in de kerk opgehaald worden.

Parochie HH. Engelbewaarders

Adelaarstraat 15A

1171 TM Badhoevedorp

www.rkkerkbadhoevedorp.nl

www.facebook.com/80jaarHH.Engelbewaarders

parochiesecretariaat@rkkerkbadhoevedorp.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie