Viva Aquaria: Lezing Hans Kiers

2 december 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

VIVA AQUARIA

Op maandag 11 december a.s. hebben we weer een gezellige avond in ons nieuwe buurthuis, Buurthuis Hornmeer Dreef 1 1431 WC Aalsmeer, de voormalige voetbalkantine van Voetbal Vereniging Aalsmeer.

Op deze avond hebben we een lezing van Hans Kiers genaamd "De weg naar het Aquarium". (En waar komen de vissen vandaan).

Voordat uw vissen in uw aquarium zwemmen hebben ze vaak al een heel avontuur achter de rug.

Op deze avond komt Hans vertellen en laten zien over wat er allemaal gebeurt en nodig is voordat de meeste aquariumvissen bij de vakhandel in de aquariumstellingen zwemmen.

We nemen een kijkje via een PowerPoint presentatie met merendeel eigen foto's bij diverse kwekers in het buitenland en bij de groothandel waar Hans werkzaam is.

Na de pauze brengt hij u op de hoogte van diverse nieuwe of bijzondere aquariumvissen of vissen met een verhaal/anekdote.

De avond wordt gehouden in Buurthuis Hornmeer Dreef 1 Aalsmeer, de voormalige voetbalkantine van Voetbal Vereniging Aalsmeer, en begint om 20.00 uur. De toegang is gratis. Iedereen is van harte welkom. Wilt u meer weten over Viva Aquaria, neemt u dan contact op met de heer C. Keim Gozewijnstraat 8 te Kudelstaart. tel.no. 0297-343854.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie