De Schakel met een gevarieerd en gezellig Amsterdams programma

3 december 2017 om 00:00 Nieuws

Het Zondagmiddagpodium presenteert op 10 december om 14.00 uur De Schakel met een gevarieerd Amsterdams programma in De Ontmoeting, ter hoogte van Hoofdweg 2036 in Buitenkaag.

Cabaretgezelschap De Schakel is een enthousiaste groep muzikanten en bestaat al sinds 1985 .Dit jaar zijn ze officieel 25 jaar een stichting. De groep bestaat uit twee dames Corrie van Vegten en Truus Goldsmeding en zes heren. Dat zijn Arie Vereijken, Ger Rietveld, Ab Goldsmeding en Jan Pieterse. Op de drum speelt Piet Klaassen en de saxofonist is Leo Smit.

Zij treden allen op in klederdracht en brengen een combinatie van conferences en liedjes. Voor de pauze kunt u luisteren naar liedjes uit de musical De Jantjes en na de pauze wordt u meegenomen naar 'Die goeie ouwe tijd'. Ze spelen met veel plezier en humor een gevarieerd programma met bekende liedjes.

Kaartverkoop en informatie

Kaarten à € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee zijn vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren op vrijdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 - 5698873. Op dit nummer is ook een rit heen en terug met de RegioRijder te bestellen.

_____________________________________________________________

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie