Club Fit Uithoorn

4 december 2017 om 00:00 Sport

Club Fit Uithoorn is de leukste manier om kennis te maken met bewegen en gezond eten. Een gezond leven is voor iedereen belangrijk! Voor iedereen die iets te zwaar is, maar ook voor een ieder met een gezond gewicht. In deze cursus krijg je veel tips voor het hele gezin om meer te bewegen en gezonder te eten!

Voor wie?

Kinderen tussen de 4-12 jaar met (een neiging tot) overgewicht en hun ouders.

Club Fit Uithoorn voor de kinderen

Gedurende 12 weken krijgen de kinderen één sportles per week. Uw kind gaat ervaren hoe leuk het is om te bewegen. Spelenderwijs leren ze meer over gezond eten en bewegen met als uiteindelijk doel zich lekker en fit te voelen. Na 12 weken gaan de kinderen kennismaken bij verschillende sportverenigingen. Vervolgens kiezen ze één sport, waar ze 4 weken lang gratis mee kunnen trainen.

Club Fit Uithoorn voor de ouders

Terwijl de kinderen aan het sporten zijn, krijgt u in totaal 6 keer informatie en praktische tips binnen de thema's voeding, bewegen en opvoeding. Deze bijeenkomsten worden geleid door een diëtist, een gezonde leefstijlcoach of een pedagoog. U kunt vragen stellen en ervaringen delen. Als er geen ouderbijeenkomst is, kunt u voor 1 euro per keer samen met een wandeltrainer van de AKU bewegen.

Waar?

De sportlessen en ouderbijeenkomsten vinden plaats bij AKU Uithoorn, Randhoornweg 120.

Wanneer?

De cursus gaat van start in januari 2018. Op 17 januari vindt er een voorlichtingsbijeenkomst plaats voor ouders en kinderen. Op 24 januari is er een proefles sport voor de kinderen en vanaf 31 januari gaat het project van start.

Kosten

€ 50,- voor ouder en kind samen. Wegens een externe subsidie aanvraag kunnen we de deelname kosten laag houden. Zijn deze kosten te hoog? Neem contact op met Videt en samen zullen we op zoek gaan naar een oplossing.

Meedoen?

Wilt u samen met uw kind meedoen aan Club Fit? Stuur een mail naar info@videt-uithoorn.nl of bel naar 0652770494

Club Fit Uithoorn wordt mogelijk gemaakt door Stichting MEE, Kinderfysiotherapie Uithoorn, Lonneke de Bruijne (diëtist), FunFit, de AKU Uithoorn en Videt.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie