Pancratius blijft uitwedstrijden verliezen

4 december 2017 om 00:00 Sport

BADHOEVEDORP En opnieuw verloor Pancratius haar uitwedstrijd, TAC was met 3-1 sterker. Deze keer had het team van trainer Rob Rijnink een 'alibi'. De arbiter floot wel zeer in het voordeel van de thuisploeg.

Voorzitter Harry den Arend blijft altijd een heer maar deze keer had hij daar moeite mee. "Het is onvoorstelbaar hoe we benadeeld zijn. Twee keer wordt een speler van ons grof onderuit gehaald in het strafschopgebied en stond de arbiter er bijna naast. Beide keren kwam er geen reactie, dit kan niet op dit niveau."

Pancratius kreeg in Den Haag al snel kansen echter daar werd zeer slordig mee omgesprongen. Een minuut voor de pauze kreeg de thuisploeg een strafschop. Den Arend: "Er was weinig aan de hand alleen de TAC speler liet wel zeer veel theater zien. Volkomen onverdiend dat we op 1-0 achter kwamen."

De tweede helft was amper begonnen of het stond al 2-0. Pancratius begon daarna met een massaal offensief en de tegenstander werd goed klem gezet. Ralf Fenne werd onderuit getrapt vlak voor het vijandelijke goals maar de arbiter weigerde te fluiten. En niet veel later gebeurde dit weer. En het was ook opvallend dat Pancratius wel zeer snel de gele kaart kreeg. De vijf kaarten waren allemaal wegens opmerkingen aan de man in het zwart. Bas Pel kon de enige treffer maken. Pancratius speelt komende zondag opnieuw uit, dan is Teylingen de tegenstander.