Repair Café Zwanenburg

4 december 2017 om 00:00 Activiteiten

op 12 december

December is de maand van kerstverlichting uit de kast halen, net als de standaard voor de kerstboom en meer spullen die elk jaar met kerst weer nodig zijn. Is er iets kapot of werkt het niet goed? Kom dan langs bij Repair Café Zwanenburg-Halfweg, dinsdag 12 december van 13.30 tot 16.00 uur bij Centrum De Hoek in locatie De Olm, Olmenlaan 141.

Repair Café Zwanenburg-Halfweg wil helpen het weggooien minder te maken en zo ook een steuntje te geven aan ieders portemonnee. Zoals altijd zijn allerlei elektrische apparaten maar ook kleding welkom. 'Je kunt dan denken aan cd-spelers en stofzuigers, spijkerbroeken en feestjurken, Senseo's en andere koffiemachines, schemerlampen en fietslampjes en zo voort', zeggen de vrijwilligers.

De reparaties zijn gratis, wel vraagt het Repair Café een vrijwillige bijdrage, bijvoorbeeld van € 5, want Repair Cafés ontvangen geen subsidies. Centrum De Hoek stelt de ruimte ter beschikking, van de vrijwillige bijdrage wordt nieuw gereedschap gekocht.

Het eerstvolgende Repair Café Zwanenburg-Halfweg is op dinsdag 12 december vanaf 13.30 uur in De Hoek in De Olm. Tot ongeveer half vier nemen de vrijwilligers nieuwe reparaties aan. Om 16.00 uur stopt Repair Café Zwanenburg-Halfweg en gaat op 9 januari 2018 weer open. Cultureel Centrum De Hoek in De Olm is gevestigd Olmenlaan 141 in Zwanenburg.

Er zijn ook Repair Cafés in Lisserbroek, Badhoevedorp, Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Elke week is er ergens in de polder Repair Café.

Meer over de Haarlemmermeerse Repair Cafés op facebook.com/repaircafehaarlemmermeer

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie