UNO voor de winterstop nog te wisselvallig

9 december 2017 om 00:00 Sport

HOOFDDORP De uitwedstrijd tegen Velsenoord werd afgelast en dat betekent dat trainer Mohamed Ajar van UNO en het team de voetbalspullen in de tas kon laten. "We stonden op het punt om te vertrekken toen iemand op de voetbalapp keek. Toen bleek dat het was afgelast. Gezien het weer niet eens zo jammer."

Zijn team blijft vooralsnog op een 10e plaats staan met 10 uit 10. Een plek waar hij niet echt tevreden mee is maar die hij de spelers niet verwijt. Hij kijkt eerder naar een andere veroorzaker.

"Het is een nieuw, jong team dat nog te wisselvallig speelt. Maar je ziet ook dat veel spelers steeds beter in de gaten hebben dat dit seniorenvoetbal is. Ze leren snel. Ik verwacht dan ook na de winterstop een UNO dat meer punten gaat pakken. Maar", en hij zegt het onomwonden, "waar ik toch wel van geschrokken ben is de kwaliteit van de scheidsrechters. Ik denk dat het ons heel veel punten heeft gekost. Ik kan zoal een paar wedstrijden noemen die we winnend hadden afgesloten, als er goed gefloten was."

Weer over het team zelf: "Het is een leuke groep die elkaar steeds beter begrijpt. Ik zie duidelijk progressie, dus dat belooft nog wat voor de komende wedstrijden. Zeker nu we de meeste tegenstanders een keer meegemaakt hebben. Daar kun je je op instellen."

UNO begint na de winterstop met een uitwedstrijd tegen HYS. Dat team staat bovenaan met 27 uit 10. "Een mooie pot om mee te beginnen", aldus Ajar.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie