Wedstrijden ook op zondag afgelast wegens sneeuw

10 december 2017 om 00:00 Sport

HAARLEMMERMEER De Haarlemmermeerse amateurclubs konden, net zoals op zaterdag bij een aantal clubs, de voetbalspullen in de tas laten zitten. Door de constant vallende sneeuw werden de velden onbespeelbaar waarna besloten werd dat er deze zondag niet gevoetbald zou worden.

Voor bijvoorbeeld Hoofddorp betekent dit een vrije zondag en uitkijken naar volgende week als het team van Jerry Verschoor naar Zeeburgia toe mag. Hoofddorp (zon.) doet dat vanuit een 8e positie op de ranglijst met 12 punten uit 10 wedstrijden. Zeeburgia staat 9e met 10 uit 10. Daarna is het winterstop. De eerste wedstrijd in 2018 staat gepland voor 28 januari, uit tegen Assendelft.

Voor DIOS wacht op zondag 17 december nog de topper tegen Altior. De club uit Langeraar staat 2e met 22 uit 10. De eerstvolgende wedstrijd daarna staat gepland voor zondag 28 januari, thuis tegen ASC.

Zwanenburg zag de thuiswedstrijd tegen DSK niet doorgaan en verwacht de 17e een echte topper te mogen spelen. Het team van Mehmet Simsek, op dit moment 3e met 24 uit 9, mag naar NFC dat bovenaan staat met 25 uit 9. Tweede staat HBC met 25 uit 10.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie