Opening van de nieuwe brug op Jeugdland Nieuw-Vennep

11 december 2017 om 00:00 Activiteiten

NIEUW-VENNEP Degene die regelmatig op Jeugdland komen, hebben misschien wel gezien dat een aantal vrijwilligers hard bezig is geweest met het maken van een nieuwe brug over het water. De oude brug moest vervangen worden en dat is gelukt. Op vrijdag 15 december om 15.45 uur wordt de nieuwe brug feestelijk geopend. Kom deze vrijdag naar Jeugdland aan de Getswoudweg 2 en vier het mee!

Natuurlijk kunnen de kinderen daarnaast ook andere leuke dingen doen zoals skelteren, airhockey en in de klimtoestellen klimmen. In de kerstvakantie vindt er een hele speciale activiteit op Jeugdland Nieuw-Vennep plaats; namelijk Heel Jeugdland Bakt. Iedere dag zijn er twee bakactiviteiten waaraan kinderen mee kunnen doen. Na iedere activiteit wordt er een chef gekozen en na beide activiteiten krijgt de beste bakker de titel 'Chef van de dag'. Heel Jeugdland Bakt start op woensdag 27 december en duurt tot en met 6 januari 2018. Kom naar Jeugdland en laat je bakkunsten zien!

Jeugdland is een bouwspeelplaats voor kinderen van 6 t/m 14 jaar en is het hele jaar geopend op woensdag en vrijdag van 13 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10 tot 17 uur. De entree bedraagt slechts 2 euro. Voor meer informatie zie onze website

www.jeugdland.net/nieuwvennep, volg Jeugdland Nieuw-Vennep op Facebook en Twitter, mail naar jeugdlandnv@gmail.com bel 0252-620844 of kom gewoon even langs.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie