Kerstfeest in Hoofddorp Winkelstad met straattheater en muziek

11 december 2017 om 00:00 Zakelijk

HOOFDDORP Afgelopen weekend zorgde de sneeuw voor een extra gezellige winterse sfeer in het centrum van Hoofddorp. Bezoekers werden verrast met acts als zingende kerstbomen en ijskoninginnen op stelten. Ook komend weekend wordt er tussen 12 en 16.30 uur weer een warm winters programma neergezet.

Zaterdag 16 december In de geheel met kersttafels versierde Orangerie (de passage naar de Kruisweg) speelt een harpiste. Door de akoestiek is dit een prachtige plek voor de wonderschone harpmuziek. Ook de 'Zingende Kerstbomen' zijn weer aanwezig in het centrum; levende kerstbomen die hartverwarmende kerstliederen ten gehore brengen. Een aantal singer-songwriters zullen het winkelend publiek muzikaal verrassen en ook de Kerstman ontbreekt niet.

Zondag 17 december Wie van theater en muziek houdt, kan deze dag zijn hart ophalen. Een bomvol programma met o.a. de 'Rolling Amazones', een rollerskate act met originele muziek en schitterende kostuums, 'Panaschhh', een damestrio dat driestemmige gezongen gevarieerde kerstmuziek brengt met een vrolijke knipoog, lichtgevende steltenact 'Venice White', Jonas&Friends die een spectaculaire act neerzetten en 'Penny for your Thoughts', een interactief, zeer levend standbeeld dat kerst- en wintergedichten schrijft voor haar publiek.

Winter Village Hoofddorp Na het winkelen in deze unieke kerstsfeer kunnen bezoekers heerlijk genieten van hapjes, drankjes en een schaatstochtje in Winter Village Hoofddorp op het Raadhuisplein.

Extra openstellingen rond kerst De winkels in Hoofddorp Winkelstad zijn extra geopend tot 21 uur op donderdag 21 december. Natuurlijk zijn de winkels ook op de reguliere koopavond, de vrijdagavond, geopend tot 21 uur. Op zondag 24 december zijn de winkels geopend van 12 tot 17 uur en Tweede Kerstdag zijn de winkels geopend van 12 tot 18 uur.

Advies: niet alle winkels zijn geopend tijdens de extra openstellingen. Raadpleeg dus altijd eerst de website van de betreffende winkel om er zeker van te zijn dat de winkel die u wilt bezoeken ook geopend is.

Deze activiteiten worden georganiseerd door de gezamenlijke ondernemers in Hoofddorp Centrum (Winkelstad), verenigd in Stichting Ondernemersfonds Hoofddorp Centrum (SOHC). Wie de laatste informatie in de gaten wil houden, kijkt op www.hoofddorpwinkelstad.nl, Facebook, Twitter en / of de lokale media.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie