Wethouder Elzakalai trots op Concours Hippique Haarlemmermeer

15 december 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

HOOFDDORP Van 15 tot en met 17 juni 2018 staat het Concours Hippique Haarlemmermeermeer weer op de agenda. Onlangs werd bij Claus Partycentrum de aftrap gegeven voor dit prachtige feest in het Haarlemmermeerse bos. Tijdens de zogenaamde sponsorborrel ontving het bestuur van dit mooie evenement vele vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven van de Haarlemmermeer.

Bestuursvoorzitter Dick Winters opende de bijeenkomst met een korte terugblik op de editie van 2017. Een editie die uiteraard niet mogelijk was geweest zonder de steun van velen. Winters was dan ook verheugd dat zoveel sponsors van het eerste uur ook deze middag weer aanwezig waren om hun steun aan de editie van 2018 toe te zeggen. Ook de belangstelling van nieuwe potentiële sponsors was duidelijk aanwezig. Winters vertelt, "Het concours is een geweldig evenement met veel mogelijkheden. Uiteraard neemt de paardensport een belangrijke plaats in, maar we willen onze sponsors graag wat extra's bieden. Het is een unieke mogelijkheid om relaties te ontvangen in een informele sfeer en contacten te leggen met collega ondernemers."

Uiteraard kregen de aanwezigen ook een inkijk in de plannen voor 2018 waarbij sport, shows, business events en entertainment samen komen.

Trotse wethouder Adam Elzakalai, wethouder van sport in de Haarlemmermeer, was ook aanwezig bij deze aftrap van Concours Hippique 2018. Elzakalai was zeer enthousiast en verzekerde de organisatie ook in 2018 weer van steun vanuit de gemeente; "Ik ben er trots op dat het Concours Hippique weer op de agenda staat en dat dit bestuur zo professioneel te werk is gegaan. Het evenement is belangrijk voor de gemeenschap. Ik hoop dan ook dat veel bedrijven het evenement willen ondersteunen."

JAN Accountants Naast Gemeente Haarlemmermeer en de Rabobank is JAN Accountants een van de hoofdsponsors van het Concours Hippique. Tijdens de bijeenkomst tekende Jordi Bakker van JAN Accountants en Dick Winters het sponsorcontract voor de editie van 2018. "Vorig jaar hebben we met het concours een doorstart gemaakt na enkele jaren afwezigheid. JAN Accountants was toen direct enthousiast en is een sponsor van het eerste uur. Ik ben er trots op dat het accountants kantoor voor het MKB in de Haarlemmermeer ons weer steunt."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie