Filmhuis Pier K draait de kerstklassieker en hartverwarmende romantische komedie The Holiday

15 december 2017 om 00:00 Nieuws

Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep draait tijdens de donkere dagen voor Kerst de romantische film The Holiday, aanstaande vrijdag 22 december om 20.15 uur.

Maak kennis met Iris en Amanda, twee totaal verschillende vrouwen met totaal verschillende levens. De één woont in een romantische Engelse cottage, de andere in een chique buurt in Hollywood. Ze hebben maar één ding gemeen: hun eeuwige pech met mannen. Wanhopig op zoek naar een vlucht uit hun leventje, ontmoeten ze elkaar op het internet en besluiten ze, impulsief, van huis te ruilen. Beiden vinden ze wat ze nooit hadden verwacht ooit nog te vinden: een nieuwe liefde. Ze komen er achter dat een verandering van adres daadwerkelijk je leven kan veranderen. Deze twee uur durende hartverwarmende romantische komedie is van de hand van de makers van Something's Gotta Give en What Women Want.

Met hoofdrollen voor: Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law en Jack Black. Regie: Nancy Meyers.

Filmhuis Pier K is onderdeel van Pier K, centrum voor kunst en cultuur en gevestigd aan het Harmonieplein in Nieuw-Vennep. Een kaartje kost €8,- en is inclusief één consumptie in de pauze. 65+'ers en CJP'ers ontvangen €1,50 korting.

Kaartjes zijn te reserveren via www.pier-k.nl of bel met de informatiebalie op telefoonnummer 023 566 95 65 (op werkdagen). Daarnaast zijn de kaartjes te koop op de avond zelf.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie