Kerststal voor bewoners De Meerwende

15 december 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

BADHOEVEDORP De binnentuin van De Meerwende was veranderd In een uiterst sfeervolle ambiance vol kerstversiering, verlichting en de nodige sneeuwlandschappen. Een maar liefst 4 meter hoge Nordmann, versierd met gouden en bronzen decoraties droeg stemmig bij aan de ultieme kerstsfeer.

Het feest werd op de jaarlijkse kerstborrel van De Meerwende voor bewoners, vrijwilligers en medewerkers helemaal compleet door de onthulling van een nieuwe kerststal. Deze kerststal is een cadeau van de Stichting Vrienden van de bewoners van 'De Meerwende' en 'De Meerstede' ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van De Meerwende en is met grote zorg uitgezocht. De beelden van de kerststal zijn vervaardigd in een klooster in de Pyreneeën van Dolomietensteen, waarmee het ook een duurzame stal is die langdurig mee kan.

Grote attractie naast de stal was de zogenaamde knik-engel: bij het gooien van een muntje in haar zetel knikt zij vervolgens bevallig een aantal keren naar de goede gever. Een feest der herkenning voor veel bewoners!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie