Hucksters in The Shack

16 december 2017 om 00:00 Activiteiten

Rockin' X-Mas Eve Party

OUDE MEER Rockin' X-Mas-Eve met Hucksters is simpelweg de allerbeste manier om de kerstdagen mee in te luiden. En dat doen we, zoals ieder jaar op Kerstavond; zondag 24 december, een avond waar velen al lang naar uitkijken. Net als vorig jaar beloofd het een spectaculaire avond worden, want iedere keer als deze mannen het podium van The Shack betreden gaat het dak er volledig af!

Hucksters behoeven geen verdere introductie meer in Aalsmeer en omstreken en voor de bezoekers van The Shack, het is gewoon áltijd feest! De setlist wordt grotendeels samengesteld uit songs die niet meer weg zijn te denken uit de rockgeschiedenis, zoals al die legendarische nummers van Led Zeppelin, Deep Purple, Bruce Springsteen, The Eagles, Alice Cooper, Van Halen, Metallica, Pearl Jam, U2, Mother's Finest en vele, vele anderen. Daarnaast wordt het repertoire continue aangevuld met recentere rocksongs van jongere bands waarmee de muziek ook actueel wordt gehouden. The Shack kan je verzekeren dat het wederom een dampende kerstavond gaat worden vol met de beste rock-covers uit 60's-70's-80's en 90's. Hans Millenaar: zang, elektrische en akoestische gitaar, mondharmonica. Ed van der Linden: basgitaar en zang. Ron Schalkwijk: drums en zang. Michael Hoogervorst: lead gitaar en zang. Remco Millenaar: lead gitaar en zang. Let op: Aanvang Hucksters op Kerstavond is 21 uur, de deur is open vanaf 20 uur. Entree € 8,-.

Voor in de agenda Vrijdag 5 januari start The Shack een nieuw muzikaal jaar met een wel heel bijzondere undercoversessie. Een voortreffelijk eerbetoon aan die prachtige muziek van JJ Cale, één van de belangrijkste artiesten in de geschiedenis van de rock, (aldus Eric Clapton en Neil Young!) Cocaine, Call me the Breeze, After Midnight, Crazy Mama, Het is maar een greep uit de vele juweeltjes die J.J. Cale uitbracht. Voor bewonderaar en gitarist Vedran Mircetic (De Staat) voldoende reden om een J.J. Cale Tribute op te richten. Hij verzamelde een uitgelezen gezelschap muzikanten om zich heen; Sebas van Olst (bas, Typhoon), Matthijs Stronks (toetsen, Donnerwetter), drummer Mike Visser (ex-Donnerwetter), gitarist Stef Woestenenk (Moonyard) en zanger Erik Hagelstein (Cry me a River, Joe Cocker Tribute) In het oosten van het land was deze undercoversessie al twee keer stijf uitverkocht, en terecht! Reden genoeg voor The Shack om uitgerekend met dit stel topmuzikanten een nieuw muzikaal jaar in te gaan.

De Shack is gelegen aan Schipholdijk 253b. Voor alle info en openingsdagen/tijden, kijk op www.the-shack.info.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie